Ioan Mihai "Mache", primul lider de galerie al Rapidului, spune că "Şumudică este rapidist când îi convine"

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Şumudică a spus, după ce Dan Şucu a anunţat că noul antrenor al echipei va fi Cristiano Bergodi, că "a murit rapidistul convins" şi că va lua titlul cu una dintre primele patru clasate echipe din Superligă. 

Ioan Mihai "Mache", primul lider de galerie al celor de la Rapid, îl face praf pe Marius Şumudică după aceste declaraţii. 

"Îmi aduc aminte de un meci pe Giulești, între Rapid și Sportul Studențesc, de prin anii ' 90. El era la Sportul și ne-a dat gol. N-am vazut viața mea așa ceva, se bucura de ziceai că e nebun, făcea ca toate alea. Așa că se ne mai lase cu rapidismul lui. E rapidist când îi convine. 

Nu știu de ce liderii de acum îl vor, poate sunt alte interese. Dar ar fi o mare greșeală ca galeria să fie împotriva lui Bergodi, doar fiindcă conducerea nu l-a ales pe Șumudică. Bergodi chiar e un antrenor bun, echilibrat. Eu am mare încredere în acest om, Dan Șucu. Vrea să aducă altceva, o altă viziune, un alt tip de comportament în fotbalul românesc și la Rapid. Mă bucur că a ales un antrenor străin. Oricum, pentru cum a vorbit despre Rapid în ultimii ani, aș fi preferat pe oricine, dar nu pe Șumudică!”, a declarat "Mache", citat de GSP

Nu l-a uitat nici pe Adrian Mutu 

"Mutu a dovedit că nu are caracter. Cum să pleci așa, cu o săptămână înainte de începerea campionatului?! Toți aleargă numai la bani mai mulți, nu le pasă de echipe”, a mai precizat acesta.

Ce a declarat Marius Şumudică, după ce a aflat că noul antrenor al Rapidului va fi Bergodi 

”Nu sunt mâhnit, eu am sperat până în ultima clipă că pot fi numit antrenor. Nu vreau să contest decizia conducerii Rapidului. Nu am fost sunat de nimeni, decât de Daniel NIculae, când mi-a zis că decizia nu e a lui. Voia doar să ne împăcăm, eu nu aveam nimic de împărțit cu el. Nu s-au avansat sume de bani, n-am primit nicio ofertă, ca să se liniștească și rapidiștii ăstia de 7-8 ani care spun că Șumudică a refuzat Rapidul.

În viață se întâmplă și lucruri de genul acesta. Mama m-ar fi vrut acasă, probabil. A fost decizia celor de la Rapid, eu o respect. Îi doresc succes lui Cristiano Bergodi. Reușisem să iau campionatul ca jucător cu Rapid și am zis că-mi doresc să-l iau și ca antrenor. Un singur lucru vreau să spun.

Am făcut multe greșeli în viață. M-am atașat foarte mult de anumite cluburi, în speță de Rapid, și am declarat că sunt un rapidist convins. Mi-am închis multe uși. Eu am o familie, o responsabilitate, atâția fani și vreau să pun capăt acestui subiect. Până acum, probabil eram Șumi-gol. În momentul de față, Șumudică spune ce simte. Din momentul ăsta, Șumudică nu mai este rapidistul Șumudică.

O să vedeți. Rapidistul Șumudică a murit. O să vedeți ce decizii o să iau. Acum există antrenorul Șumudică, profesionistul, care a pus pe primul plan fotbalul înaintea familiei și a greșit. Voi lua în calcul orice ofertă din țară. Acum, eu sunt fanul Digi, eu iubesc Digi, pentru că Digi mă plătește. Dacă voi ajunge la una dintre primele 4-5 echipe, pentru că doar acolo mă voi duce, voi fi fanul acelei echipe. Voi ajunge acolo și voi fi campion, la orice echipă voi ajunge”, a spus Șumudică, la Liga Digisport.

Victor Angelescu spune de ce nu a fost ales Şumudică pentru postul de antrenor

"În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică, pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întamplă la Rapid. Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist... Mi se pare incredibil, totuși. Probabil că Daniel Niculae a avut o discuție cu el, nu vreau să intervin. Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fii pus, mi se pare destul de greu de gândit.

Sunt comentariile dânsului, nu pot să spun dacă va antrena sau nu Rapid. Ar trebui să se decidă care e opinia lui, nu se poate schimba de la o zi la alta. Ca si antrenor, sunt convins că e foarte, foarte bun, dar am vorbit la nivel declarativ. Nu contează doar asta sau că ești rapidist. Atâta timp cât arunci cu pietre de la Liga 4, cum vrei să lucrăm împreună?", a spus Angelescu, la Liga Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel