EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 1 ianuarie 2022

Horoscop, sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Sursă foto: Pexels
Horoscop, sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Sursă foto: Pexels

Horoscop. Mâine avem Lună Nouă în Capricorn. 

La mulți ani! În prima zi a anului 2022 se continuă atmosfera de ieri. Luna tranzitează semnul Săgetătorului, acolo unde este și Marte. Iar trigonul între Soare și Uranus predispune în continuare la nevoia de a schimba ceva în viața noastră. Luna Nouă din Capricorn de mâine cu siguranță ne va ajuta să ne punem intenții.

Berbec

Anul a început destul de bine pentru tine. Poți profita de această zi din plin. Îți poți da seama care sunt cele mai importante obiective.

Taur

Vei fi impresionat de poveștile celor din jur. Și chiar vei învăța mult din experiențele împărtășite. Ziua se va termina cu o sumedenie de revelații.

Gemeni

Dacă ești singur, îți vei da seama că ai nevoie de cineva. Cei care sunt deja într-o relație vor avea câteva momente provocatoare, dar haioase.

Rac

Astrele te invită să îi lași pe cei dragi să se descurce, să nu te implici nici măcar în treburile gospodărești. Astfel le arăți că ai încredere în ei.

Leu

Nici nu mai contează că este de muncă atâta timp cât domnește veselia în jurul tău. Vei face tot ce îți stă în putință să păstrezi această stare.

Fecioară

Mercur se pregătește să schimbe semnul, deci este posibil să te simți stresat fără motiv. Încearcă să nu îi alungi pe cei dragi.

Balanță

Ai început anul cu Venus, guvernatoarea ta, retrogradă. Deci este posibil să fii bântuit de tot felul de probleme vechi. Nu vei găsi liniște până nu le vei rezolva.

Scorpion

Invitații sau persoanele dragi nu reușeșc să țină rândul cu tine. Ești prea expansiv, vorbăreț și energic. Chiar dacă ai petrecut până târziu.

Săgetător

Cu Luna și Marte în semnul tău, prima zi a anului te găsește destul de sigur. Simți că în 2022 îți vei fructifica toate oportunitățile.

Capricorn

Luna Nouă de mâine se va petrece în semnul tău. Ai putea de astăzi să te gândești la un set de intenții, mai ales pe plan personal.

Vărsător

Apropiații te vor mai vesel și activ, dar tu ești sleit. Nu faci față tuturor activităților. Și chiar ai nevoie să te retragi câteva momente.

Pești

Îți va fi greu să faci ce zic alții, chiar dacă este spre binele tău. Încăpățânarea nu este bună niciodată, în niciun caz în prima zi a anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel