HOROSCOP RUNE, 29 aprilie 2018 - 5 mai 2018, spus de Mihai Voropchievici

Horoscop rune
Horoscop rune

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, HOROSCOPUL RUNELOR pentru următoarea săptămână. 

HOROSCOP RUNE BERBEC, 29 APRILIE  - 5 MAI:  Sunt puțini întorși cu coarnele în altă zonă, dar au fertilitate și belșug. Încă sunt în acțiune. Peste puțin timp, visele lor se împlinesc.

HOROSCOP RUNE TAUR, 29 APRILIE  - 5 MAI: Sunt puși pe certuri, mici bătălii. Dacă sunt calmi și nu dau amploare discuțiilor respective, totul se rezolvă. 

HOROSCOP RUNE GEMENI, 29 APRILIE  - 5 MAI: Au o săptămână în care trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare, rezistență, pentru că vor avea ceva mai multe greutăți. Sfat pentru ei: încercați și vă mobilizați forțele ca să fie bine. 

HOROSCOP RUNE RAC, 29 APRILIE  - 5 MAI: Sunt sfătuiți să lase grijile în spate și pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună.

HOROSCOP RUNE LEU, 29 APRILIE  - 5 MAI: Va primi vești bune și ce-și dorește cel mai mult: cadouri, surprize, o sumă de bani.

[citeste si]

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ, 29 APRILIE  - 5 MAI: Sfatul pentru ele: abordați toate problemele care vă interesează altfel - dacă ești bun, fă-te rău, dacă ești rău, fii bun. 

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ, 29 APRILIE  - 5 MAI: Nativii acestei zodii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare în toate planurile.

HOROSCOP RUNE SCORPION, 29 APRILIE  - 5 MAI: Se produce un salt rapid calitativ în existența Scorpionului.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR, 29 APRILIE  - 5 MAI: Are tendința să aibă ceva probleme, dar acestea se pot rezolva cu o discuție sinceră sau un consiliu de familie.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN, 29 APRILIE  - 5 MAI: Are o săptămâna în care vrea să mai pună totul la punct pe picior de forță. Are nevoie de calm și răbdare. Totul se aranjează. 

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR, 29 APRILIE  - 5 MAI: Are două prognoze: să se potolească, să se liniștească, să se relaxeze/ să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a celor dragi, a prietenilor, a partenerului, e sănătos, dar vrea mai multe atenție de la tine.

HOROSCOP RUNE PEȘTI, 29 APRILIE  - 5 MAI: Beneficiază de protecție divină dublă. E protejat din toate punctele de vedere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel