EXCLUSIV  Horoscop, luni, 10 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Ne apropiem de un careu Marte-Neptun. 

Luna va tranzita două semne astăzi. În prima parte a zilei se va afla în Berbec, iar după prânz va tranzita Taurul. Este posbil să începem ziua în forță și să ne mai pierdem pe parcurs din motivație. În plus, Marte se apropie de un careu cu Neptun, aspect menit să creeze confuzie, nesiguranță și lipsa simțului practic.

Berbec

De dimineață, vei avea chef să te ocupi de multe planuri, dar spre seară îți vei da seama că nu ai făcut mare lucru. Pierzi repede concentrarea.

Taur

Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară investițiilor pe care vrei să le faci. Există riscul să îți scape anumite detalii din vedere.

Gemeni

Mercur se află în faza de preretrogradare. Deci s-ar putea să te trezești cu situații pe care le considerai de mult timp rezolvate.

Rac

În primele ore ale dimineții, vei fi mai morocănos. Dar spre seară, îți vei mai reveni. Nu ți-ar strica să fii mai atent la promisiunile făcute de colegi.

Leu

Nu tot ce zboară să mănâncă. Astrele vor să îți arate astăzi că, dacă stai doar în baza așteptărilor, nu vei rezolva nimic.

Fecioară

Dacă nu vei fi implicat în disputele familiei, poate fi o zi bună. Nu te grăbi să înlocuiești un obiect stricat din casă, poate îl repari.

Balanță

Partenerul promite multe, dar nu se ține de cuvânt. Și nu o face în mod intenționat. Dar tu vei fi foarte supărat pe neseriozitatea lui.

Scorpion

Te pregătești de unele cheltuieli pe care nu ți le-ai fi dorit. Mai ales dacă sunt pentru locuință. Oricum, începe o perioadă bună pentru negocieri.

Săgetător

Marte te provoacă să te implici în tot felul de activități care se vor demonstra a fi inutile. Poate este cazul să înveți să spui nu.

Capricorn

Începi ziua destul de obosit. Vei încerca să simplifici totul, dar va fi destul de greu. Încearcă, totuși, să nu iei decizii importante.

Vărsător

Pe agenda ta sunt multe activități astăzi. Dar îți vei da seama pe parcurs că nu te vei putea ocupa de toate. Nu te baza pe prieteni!

Pești

Neînțelegerile de la locul de muncă îți testează clar nivelul de toleranță. Și îți vei da seama dacă trebuie să schimbi ceva sau chiar locul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel