EXCLUSIV  Horoscop 2 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: Dacă romantismul a murit, scoteți-l de unde a murit

Sursă foto: Pexels (Emma Bauso)
Sursă foto: Pexels (Emma Bauso)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus e în casa a zecea, iar astăzi faceți tot posibilul să primiți laude de la șefi sau să primiți o privire de ”bravo”, ori, poate, un mesaj, orice. Trebuie să vă scoateți în evidență astăzi prin modul în care vă prezentați și modul în care acționați. E o zi foarte bună din punct de vedere profesional. 

Horoscop SCORPION

Marte e în casa a șaptea, vă dați seama, la voi e chestia de parteneriat. Poate ieșiți cu o persoană, aveți curaj, poate vă descărcați aplicațiile de dating, mergeți la un eveniment și cunoașteți pe cineva. Totul trebuie să fie fără grabă, trebuie să fie făcut pas cu pas. Iar dacă sunteți într-o relație, puteți să vă băgați în seamă persoana iubită, să nu vă mai supărați că nu vă răspunde imediat cum faceți voi, să nu vă mai gândiți la toate prostiile și să urmați firul practic al poveștii. Să nu vă mai faceți scenarii, cum faceți de obicei. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Mulți dintre voi se gândesc, poate, într-o zi ca aceasta, să își înceapă un cont de economii sau să se gândească cum e cu banii ăștia, de unde fac rost de mai mulți bani, ori să se gândească să deschidă un cont de economii cu partenerul și să depună amândoi bani acolo, astfel încât să faceți amândoi ceva acolo, să investiți undeva. E o chestiune financiară, foarte importantă și nu e vorba numai de banii celorlalți, ci și de banii voștri. Dar, contul de economii e important.

Horoscop CAPRICORN

Venus este în casa a șaptea și mi-ar plăcea să cred că partenerul vă face pe plac, vă bucură și dacă nu, faceți voi lucrul acesta și cu siguranță vi se va întoarce, ca să zic așa. Tot ce trimiteți către celălalt, veți primi înapoi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Munciți așa, cu drag. Chiar dacă nu la serviciu, în casă. Efectiv vreți să împachetați, vreți să curățați, mai aruncați lucruri. Vreți să strălucească, vreți să luați flori, vreți să puneți în casă aranjamente, decorurile. E o zi în care vreți să vă țineți de asta și o să vă umpleți sufletul. 

Horoscop PEȘTI

Relația cu copii e foarte importantă astăzi, relația de afecțiune pe care o aveți cu oamenii din viața voastră și romantismul. Dacă romantismul a murit, scoteți-l de unde a murit, de acolo, nu așteptați să facă asta celălalt. Cumpărați o ciocolată, puneți o melodie dimineața, faceți micul dejun, faceți cina, cumpărați un pahar de vin, stați așa romantic, ascultați melodii, uitați-vă la un film. Romantismul trebuie să fie astăzi în floare. 

Evenimentul astrologic cheie al lunii august                                   

În august vom avea o sumedenie de evenimente astrologice, demne de menționat(conjuncția Marte-Uranus-Uranus în Taur, Luna Plină din Vărsător conjunctă cu Saturn), dar fără doar și poate, cel care va produse schimbări serioase, atât la nivel personal cât și mondial, va fi tranzitul lui Marte în Gemeni.   

De obicei, Marte petrece aproximativ două luni într-un semn zodiacal, dar de data aceasta va fi în Gemeni până pe 25 martie 2022. De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie 2022-12 ianuarie 2023.    

Să ne reamintim cine este Marte(în mitologia romană) sau Ares(mitologia greacă). Fiul lui Jupiter(Zeus) și al Iunonei(Hera). Era cunoscut ca Zeul războiului, cel care avea în vedere doar lupta pură, agresivitatea, forța, curajul, ambiția, pasiunea. Pe acesta îl mâna furia și nu se temea să o promoveze și printre ceilalți zei. Bătăuș, dar și foarte competitiv. Poziția acestei planete în astrologie arată modul în care acționăm, mai ales la nivel socio-profesional. Citește continuarea articolului AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel