EXCLUSIV  Horoscop 18 august 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Vin banii pentru o zodie. Zi excelentă pe plan financiar

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. Astrologul Daniela Simulescu abordează tranzitul lui Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră, scrie astrosens.ro.

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară.

Economiile, cuvântul de ordine

Câteva dintre sfaturile pe care astrologul ni le oferă ar fi să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor. Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Astrologul ne amintește și de faptul că energia Nodului Sud în Scorpion care aduce crize poate oferi aspecte extrem de favorabile pentru cei care vor să profite de astfel de momente și au calități în zona afacerilor. Cu Nodul Sud în Scorpion poți da lovitura.  Independența financiară este un aspect care ar trebui să ne preocupe pe toți, iar după 20 august va fi și mai posibil deoarece Marte va intra în semnul Gemenilor unde va rămâne până anul următor. El ne va ajuta să găsim mai multe idei și metode de a face bani, mai multe colaborări și modalități inedite de a oferi servicii, potrivit astrosens.ro.

În sfârșit, cheia de abordare a evenimentului triplei conjuncții Marte, Uranus și Nodul Nord din Taur se află în noi, iar cuvântul care ar trebui să o facă să deschidă uși este echilibrul. 

BERBEC

Este vorba de veselie, de copii, de dragoste. Orice vei face în zona asta îţi va aduce multă poftă de viaţă. Că te uiţi la o comedie, că îţi cumperi ceva, că îţi cumpără partenerul ceva, că îi cumperi tu... Toate astea te bucură.

TAUR

S-ar putea să fii obligat să cauţi fericirea în sânul familie. Chiar o vei găsi. Şi nu doar fericirea, ci o oarecare acceptare. Te vei simţi cât se poate de echilibrat.

GEMENI

Vorba dulce mult aduce. Azi poţi fi tu ajutat de prieteni sau poţi ajuta anumiţi prieteni. Câteodată, ajutorul şi a ajuta pe cineva te fac să te simţi bine. 

RAC

Gândeşte-te la cheltuielile pentru tine din ultimul timp. Dacă ai de discutat, astăzi, despre o mărire de salariu, o primă, un bonus este o zi nemaipomenită. Dacă ai un interviu unde poţi să ceri mai mulţi bani, fă-o!

LEU

Îmbracă-te frumos şi plimbă-te! Ieşi în oraş, bucură-te de viaţă, ţine-o într-o bucurie totală!

FECIOARĂ 

Este o zi bună pentru spiritualitate, rugăciune, meditaţie, iertare, împăcare, acceptare. 

Previziunile integrale în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel