Horaţiu Moldovan sau Ştefan Târnovanu? Cine apără poarta naţionalei cu Israel

Foto: Facebook - Echipa națională de fotbal a României
Foto: Facebook - Echipa națională de fotbal a României

România va înfrunta Israel sâmbătă, 9 septembrie, pe Arena Naţională, în preliminariile Campionatului European 2024. 

"La portari stăm și noi bine. Mie mi se pare că și Târnovanu și Moldovan sunt în formă foarte bună. Eu cred că va apăra Horațiu. Ultimele sale evoluții au fost sigure și și-a câștigat pe drept tricoul de titular al naționalei. 

Trebuie să fie amândoi concentrați non-stop, pentru că ei sunt la niște echipe unde nu au foarte multe mingi de apărat. Au una, două-trei maxim pe meci. Atunci astea sunt meciuri periculoase pentru portari. Când îți pierzi concentrarea, zici că e meci ușor și te prinde o minge și greșești. Aici cred că au probleme amândoi!

Suporterii și toată lumea trebuie să fie alături de națională, pentru că este un moment crucial pentru fotbalul românesc. Trebuie să îi încurajăm pe băieți, să fim alături de ei și sunt convins că putem să câștigăm această partidă", a declarat Florin Prunea, conform Fanatik

Ce puncte slabe are Israel 

"Nu va fi ușor, nu e un simplu, e complicat, dacă plecăm doar de la portari. Uitați unde joacă! E un schimb de generații și la ei, care a creat o emulație în Israel. E periculos când se întâmplă asta. 

În joc până acum nu cred că s-a văzut asta. Până acum cred că am fost peste ei în această campanie. Au și ei și problemele lor. Cel puțin pe fază de apărare. Eu sunt convins că vom marca, dar trebuie să nu primim gol. 

Nu e un meci decisiv, dar care ne poate apropia pe noi de calificare. E foarte important pentru că întâlnim echipa cu care ne vom bate. Să nu uităm că Elveția joacă împotriva lui Kosovo, care nu cred că pot scoate ceva de acolo. Sunt scoși din calcule", a mai declarat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel