EXCLUSIV  Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la București, alături de Ovidiu Dranga, ambasadorul României la Tokio, la interviurile DC News

Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la București. Foto: Crișan Andreescu @DC News
Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la București. Foto: Crișan Andreescu @DC News

Excelența Sa Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la București, alături de Excelența Sa Ovidiu Dranga, ambasadorul României la Tokio, vor fi prezenți în cadrul unui interviu care va fi difuzat de trustul DC Media Group.

Interviul va fi difuzat atât pe canalele DefenseRomania, cât și DC News, pe data de 19 decembrie 2022, începând cu ora 12:00. 

Cei doi înalți demnitari vor discuta despre relațiile dintre România și Japonia, în contextul crizelor de securitate și economice din 2022, nu doar la nivel european, cât și la nivel mondial.

Excelența Sa Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la București, va discuta despre marile proiecte culturale și nu numai în care „Țara Soarelui Răsare” e implicată în țara noastră. 

Totodată, implicarea României în consolidarea relațiilor cu Japonia, va fi prezentată și de Excelența Sa, Ovidiu Dranga, ambasadorul României la Tokio.

Discuția nu va aborda doar proiecte culturale, economice sau de infrastructură, dar și teme sensibile de securitate.

Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la București, va discuta inclusiv de criza generată de Federația Rusă la nivel mondial după invadarea neprovocată a Ucrainei pe 24 februarie 2022, dar și despre subiectul sensibil al Insulelor Kurile, disputate de Moscova și Tokio. Nu în ultimul rând, provocarea pe care o reprezintă China va fi pe agenda discuției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel