HARTA ANM, prognoza meteo în toată țara. VREME RECE - ALERTĂ METEO de GER

ANM a emis alertă meteo de ger pentru toată țara, în acest weekend. Iată cum va fi vremea și ce temperaturi se resimt la această oră.

De ora 02:00 a intrat în vigoare alerta meteo de GER și este valabilă până în 9 febuarie, la ora 10:00, este în vigoare o informare meteo de GER. Vor fi nopți și dimineți geroase.

"Pe parcursul nopților și al dimineților de 8 și 9 februarie vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor coborî frecvent sub -10 grade și local, mai ales în nord-estul, centrul și sudul țării sub -15 grade (până în jurul a -22 de grade în zonele depresionare). În funcție de condițiile locale, se va forma ghețuș." anunță ANM.

Prognoza specială pentru București

Până duminică, 9 februarie, la ora 10:00, meteorologii anunță că "Vremea va fi geroasă dimineața și noaptea, iar temperatura minimă va fi de -12...-8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre -17...-15 grade. În după-amiaza zilei de sâmbătă (8 februarie), maxima termică se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales dimineața și noaptea va fi ghețuș."

Iată temperaturile resimțite la această oră: 

(w670) 

Vezi aici când se încălzește în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel