Grapini, reacție-fulger la discursul lui Orban: Noaptea minții!

Europarlamentarul Maria Grapini reacționează la discursul lui Ludovic Orban de la mitingul PNL din Alexandria. 

”Discursul lui Orban- un morman de prostie! Să spui că în unele județe oamenii sunt mai educați și în alte județe, pe care le-a enumerat, oamenii sunt needucați, este noaptea mintii! Același Orban care a jignit pe toți oamenii de la țară, în alt discurs, când a spus că ei vin de la coada vacii...” este reacție imediată a europarlamentarului Maria Grapini la declarațiile lui Ludovic Orban de la mitingul PNL

Iată declarația lui Ludovic Orban la care face referire Maria Grapini: 

”Cum conduc ei, dragii mei, știți foarte bine, în Teleorman, știți foarte bine cum conduc în Dâmbovița, în Argeș, în Ialomița, în Prahova mai puțin, că lumea e mai educată și e o populație urbană. Își bat joc de oameni, îi sperie pe toți oamenii care au frică de Dumnezeu, că nu le mai dau ajutoare sociale, că nu le mai dau ajutorul pentru persoanele cu dizabilități, că nu vor mai primi pensie, că le închid magazinele, că nu le mai dau ajutor de la APIA”. 

Ludovic Orban a făcut o referire și la Maria Grapini, despre care a spus că nici nu-i știe bine numele, întrebând ”cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în PE?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel