EXCLUSIV  “La La Land” triumfă la Golden Globes

Magdalena Popa Buluc / 09 ian 2017 / 14:05
Salveaza PDF Print Comentarii
Echipa filmului La La Land
Echipa filmului La La Land

O atmosferă mai destinsă decât la Oscaruri, sticle de şampanie, totul condus de umoristul Jimmy Fallon la cea de a74-a ediţie a Globurilor de Aur, desfăşurată aseară la Beverly Hills, în California, care a deschis sezonul premiilor hollywoodiene. 


Pelicula La La Land a intrat în istoria Globurilor de Aur, realizând marele şlem. Filmul a obţinut toate cele şapte recompense la care fusese nominalizată cea mai bună comedie, cel mai bun scenario, cea mai bună bandă sonoră originală şi cel mai bun cântec (City of Stars), cel mai bun regizor şi cei mai buni actori de comedie pentru Ryan Gosling şi Emma Stone. Omagiul adus de Damien Chazelle filmelor clasice şi numerelor lor numere de step şi de dans era unul dintre favoriţii sezonului, dar nimeni nu şi-ar fi imaginat că La La Land va triumfa la toate categoriile. Această odă a oraşului Los Angeles în cinema a devenit un extraordinar succes de public. 


Gossling, Stone Chazelle


La La Land a devenit cel mai premiat film din istoria Golden Globes, depăşind Zbor deasupra unui cuib de cuci şi Midnight express care obţinuseră şase distincţii. La 31 de ani, Damien Chazelle este cel mai tânăr cineast de la Hollywood care a fost declarat cel mai bun regizor la Golden Globes.

 

Ryan Gosling și Emma Stone

 

Actriţa franceză Isabelle Huppert a contrazis pronosticurile, primind premiul pentru cea mai bună actriţă într-un film dramatic, cu rolul femeii violate din pelicula Elle a lui Paul Verhoeven, eclipsându-şi concurentele: Natalie Portman (Jackie), Amy Adams (Arrival); Jessica Chastain (Miss Sloane); Ruth Negga (Loving). 

 

Isabelle Huppert

 

Elle, adaptare a romanului Oh de Philippe Djian, a plecat de la ceremonie şi cu trofeul pentru cel mai bun film străin

Primind premiul de la Leonardo DiCaprio, Isabelle Huppert i-a mulţumit călduros lui Paul Verhoeven pentru că a lăsat-o să fie “ea însăşi. Sunt fericită pentru mine şi pentru Paul Verhoeven. La Golden Globes există multă generozitate, multe mărturii de afecţiune, de admiraţie care fac evenimentul extrem de emoţionant. Vă mulţumesc, a adăugat ea, că m-aţi ales să câştig într-un film franţuzesc, realizat de un regizor olandez, aici în Statele Unite. Există oameni din întreaga lume în această sală. Din China, din America, din Europa. Cinema-ul nu ridică ziduri şi nu trasează frontiere”. Aceste cuvinte au fost un mesaj direct, adresat lui Donald Trump care a afirmat că va ridica un zid între Statele Unite şi Mexic. De altfel, Donald Trump a fost ţinta ironiei toată seara. Cel care a început a fost Jimmy Fallon care a anunţat că “această ceremonie este unul dintre cele câteva locuri din America în care votul popular este încă onorat”.

 

Actrița Isabelle Huppert alături de Paul Verhoven

 

Într-un discurs emoţionant şi combativ, Meryl Streep l-a atacat la rândul ei, pe Donald Trump, nepronunţându-i numele, apărând presa din America multietnică. 

Recompensată cu Cecil B. DeMille Award, actriţa Meryl Streep a adăugat: “Hollywood-ul este plin de străini, deci, dacă o să-i daţi pe toţi afară, nu veţi mai avea ce să vedeţi în afară de meciurile de fotbal şi de artele marţiale, care nu sunt chiar artă. În acest an, ca niciodată, m-am simţit indignată, întrucât persoana care se află în fruntea ţării şi e pusă să-i respecte pe ceilalţi, a imitat în campania electorală o jurnalistă cu dizabilităţi, de la New York. Consider asta o formă gravă de lipsă de respect şi o violenţă. Lipsa de respect duce la lipsă de respect, violenţa duce la violenţă. Nu este posibil ca cei puternici să-i ironizeze pe cei cu probleme. Avem nevoie de jurnalişti şi apelez la Hollywood Foreign Press pentru a ne ajuta şi a apăra dreptatea”.

 

 

Meryl Streep

 

Meryl Streep a adus un omagiu prietenei sale dispărute recent, Carrie Fisher. “Îmi aduc aminte ce mi-a spus: Fă în aşa fel ca inima ta fărâmată în bucăţi uneori să devină artă”.

Dar succesul peliculei La La Land nu trebuie să umbrească restul palmaresului. În cea ce priveşte filmele dramatice, Moonlight, care era favorit, alături de Manchester by the Sea, s-a impus la categoria cel mai bun film dramatic, ceea ce îl plasează alături de la La La Land în cursa pentru Oscar.

 

Casey Affleck


Manchester by the sea a trebuit să se mulţumească cu o singură statuetă, cea pentru cel mai bun actor decernată lui Casey Affleck pentru rolul bărbatului doborât de doliu, care devine tutorele nepotului său orfan. Fratele mai mic al lui Ben Affleck a primit mai multe recompense şi nominalizări pentru acest rol, de la lansarea filmului, ca şi Viola Davis, laureată la această ceremonie drept cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru Fences regizat de Denzel Washington, în care întrupează o mama de familie afro-americană încercată dur de viaţă. 

 

Aaron Taylor-Johns

 

Pandantul feminine al acestei categorii a fost Aaron Taylor-Johnson pentru rolul din Nocturnal Animals

În ceea ce priveşte filmele de televiziune, cele mai multe premii au mers către The Night Manager: cel mai bun actor într-un rol secundar atribuit lui Hugh Laurie, cea mai bună actriţă în rol secundar - Olivia Colman şi cel mai bun actor într-un film de televiziune - Tom Hiddleston.

 

Echipa Moonlight

 

Dar Golden Globe pentru cel mai bun film a fost câştigat de American Crime Story : The People vs O.J. Simpson, actriţa Sarah Paulson fiind, de asemenea, considerată cea mai bună actriţă în rol principal.

The Crown, producţia originală Netflix despre viaţa reginei Elisabeta a II-a, a fost declarată cel mai bun serial. 

 

Actorii serialului The Crown

 

Încă din 1944, divele, starurile şi celebrităţile de la Hollywood s-au plimbat pe covorul roşu purtând rochii de vis.

Anul acesta, premiantele s-au întrecut în rochii care de care mai fascinante: Viola Davis într-o sofisticată rochie galben-auriu, semnată Michael Kors şi cu o parură  cu diamante creată de Harry Winston. Evan Rachel Wood a făcut o alegere deosebită purtând un smoking bărbătesc. Seducătoare Naomie Harris, purtând o rochie de sirenă Armani Privé, Emma Stone într-o rochie roz, creaţie Valentino, decorată cu sofisticate stele argintii. 

 

Tim Hiddelston

 

Decolteurile ameţitoare sunt unul dintre trendurile stagiunii primăvară-vară 2017. Aplauze în acest sens pentru Thandie Newton în Monse. Actriţa Ruth Negga, cunoscută ca una dintre elegantele de la Hollywood, a apărut într-o rochie “spaţială” argintie, Louis Vuitton, creată de special pentru ea de Nicolas Ghesquiere. Tot cu un decolteu, de data aceasta adânc, rochia neagră cu mâneci lungi purtată de Kristen Bell a adus un rafinament deosebit, creaţie Jenny Packham. Aceeaşi creatoare a fost aleasă şi de Millie Bobby, una dintre tinerele stele de la Hollywood.

Încă o noapte de vis la Golden Globes. 

 

Cele mai apreciate ținute de la Golden Globes

VOTEAZA ARTICOLUL
+1
SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Fang Shuang revine cu ”De-ai fi tu salcie la mal”- VIDEO

28 apr, 23:08

Array ( [id] => 541384 [title] => SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Fang Shuang revine cu ”De-ai fi tu salcie la mal”- VIDEO [supratitle] => [description] =>

Parcă îndrăgostit de tot ce-i românesc, Fang Shuang se mândrește pe scena ”Românii au talent” cu melodii vechi românești, de suflet. 

[title_homepage] => Fang Shuang revine cu ”De-ai fi tu salcie la mal”- VIDEO [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Fang Shuang a mărturisit că iubește tradițiile românești, că a descoperit bucate foarte gustoase, a cântat imnul național și a urcat pe scena ”Românii au talent”, în semifinală, cu ”De-ai fi tu salcie la mal”. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. ”Vindeci suflete” i-a spus Andra. 

VEZI AICI VIDEO

[citeste si]

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 15 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 15 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-04-28 23:08:38 [date_updated] => 2017-04-28 23:16:22 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => semifinala-romanii-au-talent-2017-fang-shuang-revine-cu-de-ai-fi-tu-salcie-la-mal-video [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => BREAKING NEWS [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 531203 [media_type] => image [description] => [filename] => capturaprc-ccprc-86_de_ecran_din_2017_04_28_la_23_07_17_41259100.png [datedir] => 201704 [upload_date] => 2017-04-28 23:07:34 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_531203__541384.html ) ) ) ) 1
BANCUL ZILEI: La Vama Veche, de 1 Mai

28 apr, 21:10

Array ( [id] => 541371 [title] => BANCUL ZILEI: La Vama Veche, de 1 Mai [supratitle] => [description] => [title_homepage] => [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

Reportaj pe strada:

- Fiți amabil! Unde ați petrecut ultimile concedii? În țară sau în străinătate .....
- Acum doi ani am fost la Vama Veche ...
- Și ați fost mulțumit de condiții ?
- Nu prea. După două zile au intrat niște derbedei peste noi în cort. M-au bătut, mi-au furat camera foto și au profitat si de nevastă-mea.
- Oh, ce tragedie !
- Da, și anul trecut am fost tot acolo și am pățit la fel.
- Îmi pare rău ! Anul acesta unde intenționati să mergeți de 1 Mai?
- Păi tot la Vama Veche, că acolo vrea nevastă-mea!

[citeste si]

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 3 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 3 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-04-28 21:10:58 [date_updated] => 2017-04-28 21:10:58 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => bancul-zilei-la-vama-veche-de-1-mai [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 531180 [media_type] => image [description] => [filename] => vama_veche_03864600.jpg [datedir] => 201704 [upload_date] => 2017-04-28 21:10:24 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_531180__541371.html ) ) ) ) 1
HOROSCOP, sâmbătă, 29 aprilie 2017

28 apr, 20:57

Array ( [id] => 541368 [title] => HOROSCOP, sâmbătă, 29 aprilie 2017 [supratitle] => [description] => [title_homepage] => [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

Berbec

Conflictul in care esti implicat ajunge azi intr-un punct periculos in care risti sa rupi o relatie. Ca te certi la cutite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o intelegere sau iti pierzi un prieten de o viata, regretul va fi la fel de mare, pentru ca nu ai fi dorit sa se ajunga aici. Tensiunea escaladeaza pana acolo incat consideri ca singura iesire din razboi este capitularea, intorcand spatele oricaror incercari de negociere. Poate e bine sa luati o pauza amandoi ca sa calmati spiritele, dar nu te gandi chiar la o despartire definitiva!

Taur

Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine, dar ai si un pic de teama chiar inainte de a porni. Ai un presentiment nu tocmai bun ca ceva nu e in regula: ori nu e cel mai bun moment sa-i dai drumul, ori nu detii toate resursele necesare unui succes deplin, ori vezi in ochii celor din jur un dram de neincredere ce te influenteaza si pe tine negativ. Daca intuitia iti atrage atentia sa mai analizezi odata mental toti pasii pe care ii ai de parcurs, ar fi bine sa-i dai ascultare, pentru ca poti descoperi din timp o fisura minora care poate genera mai apoi esecuri.

Gemeni

Esti persoana cea mai potrivita sa intervina salvator in problemele altora, pentru ca ai o atitudine detasata si vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-si vede capul de treburi, dar tu ii oferi imediat o solutie pe care o descoperi mult mai usor tocmai pentru ca nu esti direct implicat. A fi impartial si detasat e solutia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tau, ca atare poti juca perfect rolul de sfatuitor pentru cei cufundati complet in cine stie ce situatii incurcate. Tu vei imediat calea de iesire tocmai pentru ca privesti de deasupra.

 Rac

Stai si gandeste-te foarte lucid la situatia in care te afli, fara sa o vezi doar intr-o lumina roz. Da, sa fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totusi... Daca intuitia iti spune ca exista pe undeva si un risc, si o minciuna, si un motiv de ingrijorare, ocupa-te acum de ele, ca nu cumva sa treci la etapa urmatoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singura cale, spunand ca e singura pe care o accepti, ci arata-te dispus sa incerci si alte solutii, poate mult mai bune decat cele la care te gandeai.

Leu

Banii sunt preocuparea ta principala, nu pentru ca nu i-ai avea, ci pentru ca a sosit momentul unor decizii majore si nu ai vrea sa gresesti. Esti tentat sa investesti, sa cumperi ceva si consideri ca si momentul e prielnic, si pretul e convenabil, deci ce sa mai astepti? Poti aduce la zi o serie de plati obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decat de obicei, dar desi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, macar esti multumit ca ai reusit sa mai scapi de o serie de plati. Te vei simti bine dupa ce vei sterge de pe lista o multime de datorii.

Fecioara

Nu fi comod in a-ti face dreptate, daca simti ca cineva a gresit major. Da, a te lupta cu minciuna si cu rautatea nu e usor, e un razboi al nervilor, dar daca tu consideri ca celalalt e vinovat, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa te ridici impotriva greselilor sale. Lupa cu cei care gresesc, fie ca ti-au gresit tie, fie ca imbraci haina de justitiar pentru altii care nu au putere sa lupte. Vei dobandi victoria finala numai daca depasesti faza aceasta de usoara neincredere si lene, in care ai fi tentat sa spui, inainte de orice: nu va merge! Ba orice se poate daca apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, si se va face lumina si dreptate!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 3 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 3 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-04-28 20:57:28 [date_updated] => 2017-04-28 20:57:28 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => horoscop-sambata-29-aprilie-2017 [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 531178 [media_type] => image [description] => [filename] => horoscop_73368600.jpg [datedir] => 201704 [upload_date] => 2017-04-28 20:56:53 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_531178__541368.html ) ) ) ) 1
”O ia de păr şi o împinge” Cum au fost filmaţi BRIGITTE NĂSTASE şi ILIE în avion! Călătorii au auzit scandalul | VIDEO

29 apr, 04:39

Cancan.ro Array ( [id] => 271499 [from_company] => Cancan.ro [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=76_2eR-zNlFDj_0Vc-oRAY_nkkrz1k7CNxAs_S-SFmTLncpBPJ-DrFxA49hwXhCbIkqItDotZL1BlcuudtFCOfmomEUcpQDChiOb-6GUnU78aKlYUs4DmNeKC8Dey5jK39ik47PdlNig2XbWhkNzErz3qEmiyglApooOqVSuSPVKfU8_dSeC09l9o-KNGx9NN-zTzvYqeIXZHwNfNJNlsB-u8Etwd-JwICvA-8kfdrJFvj3vO2lMkuN0QkmmLEcc [unencoded] => http://www.cancan.ro/o-ia-de-par-si-o-impinge-cum-au-fost-filmati-brigitte-nastase-si-ilie-in-avion-calatorii-au-auzit-scandalul-16933685 [image] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=5mJ8bX-BYIJdqAX_AGAyNjdieMVHkVl0K_ZuF1fWO9juL_J51k2eroAeQmjinoy8gi5aQNSTGiPD8Evn7sRSUsbBeyv5eOSTBm3MKg3ggzeBPUlu838txOWmYAW6E7jVA0iekyqbIVeWl1u-XQyiS1s_fl8YqMEtuucmbyNIxQA [filesize] => 0 [title] => ”O ia de păr şi o împinge” Cum au fost filmaţi BRIGITTE NĂSTASE şi ILIE în avion! Călătorii au auzit scandalul | VIDEO [description] => Brigitte Năstase şi Ilie au decis să se despartă, bruneta fiind nemulţumită de modul în care acesta se comporta cu ea. Recent, cei doi au fost filmaţi în timp ce călătoreau împreună spre Franţa şi se certau. [type] => receive [cross_type] => [article] => 0 [position] => 31 [placement] => both [activated] => 1 [timestamp] => 2017-04-29 04:39:02 [timestamp_created] => 2017-04-29 04:39:02 [title_homepage] => ”O ia de păr şi o împinge” Cum au fost filmaţi BRIGITTE NĂSTASE şi ILIE în avion! Călătorii au auzit scandalul | VIDEO [media] => Array ( [images] => Array ( [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=76_2eR-zNlFDj_0Vc-oRAY_nkkrz1k7CNxAs_S-SFmTLncpBPJ-DrFxA49hwXhCbIkqItDotZL1BlcuudtFCOfmomEUcpQDChiOb-6GUnU78aKlYUs4DmNeKC8Dey5jK39ik47PdlNig2XbWhkNzErz3qEmiyglApooOqVSuSPVKfU8_dSeC09l9o-KNGx9NN-zTzvYqeIXZHwNfNJNlsB-u8Etwd-JwICvA-8kfdrJFvj3vO2lMkuN0QkmmLEcc [am_description] => ) ) [section] => Array ( [name] => Cancan.ro ) [authors] => [date_published] => 2017-04-29 04:39:02 [is_cross] => 1 ) 1
Buzdugan l-a pus la zid pe Cornel Galeş, după parastasul Ilenei Ciuculete: ”Nu mi se pare normal! E păcat!”

29 apr, 04:39

Cancan.ro Array ( [id] => 271500 [from_company] => Cancan.ro [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=PkEqP-Mwd1oXqhU3R8zVKMt0zrVsl8ANs1St6ZI4K6Kx_FR442wD6SL84AIZe4_-DEd0BloqZ1uDrd8SrhjFyOdtJIAHelWBwU8wi0ScTdLuOaeYEfl1BKD_U2lCE5EDAZuKLgeVIorXttfZwTLIiH8zB5hiddoVnaf3oAfrc-SlqpaL6z_4Q_h-ISKPxF-PRgU3W62di_yV56ULnp0jXXtWt6oj77wgvGAc245oyaE1SnyQS64k4jpXwmnlmmB5 [unencoded] => http://www.cancan.ro/daniel-buzdugan-l-a-pus-la-zid-pe-cornel-gales-dupa-parastasul-ilenei-ciuculete-nu-mi-se-pare-normal-ca-16932996 [image] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=5mJ8bX-BYIJdqAX_AGAyNjdieMVHkVl0K_ZuF1fWO9jVH9CDxOn2CTVL4mkMIEORwJAUau8WI9Cupf14RfsgfP977voO3ZN26GAAJw-pwKH1y4RLTS6Dod88jbELGJ2E_KN0-1FDMTn8f6YPIBCjZwIG1cX8Tt0KIBepcxYPBNI [filesize] => 0 [title] => Buzdugan l-a pus la zid pe Cornel Galeş, după parastasul Ilenei Ciuculete: ”Nu mi se pare normal! E păcat!” [description] => Ieri a avut loc parastasul de 40 de zile al Ilenei Ciuculete, mulţi oameni fiind prezenţi. Daniel Buzdugan l-a criticat pe Cornel Galeş, după ce a chemat televiziunea la comemorarea artistei. [type] => receive [cross_type] => [article] => 0 [position] => 32 [placement] => both [activated] => 1 [timestamp] => 2017-04-29 04:39:04 [timestamp_created] => 2017-04-29 04:39:03 [title_homepage] => Buzdugan l-a pus la zid pe Cornel Galeş, după parastasul Ilenei Ciuculete: ”Nu mi se pare normal! E păcat!” [media] => Array ( [images] => Array ( [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=PkEqP-Mwd1oXqhU3R8zVKMt0zrVsl8ANs1St6ZI4K6Kx_FR442wD6SL84AIZe4_-DEd0BloqZ1uDrd8SrhjFyOdtJIAHelWBwU8wi0ScTdLuOaeYEfl1BKD_U2lCE5EDAZuKLgeVIorXttfZwTLIiH8zB5hiddoVnaf3oAfrc-SlqpaL6z_4Q_h-ISKPxF-PRgU3W62di_yV56ULnp0jXXtWt6oj77wgvGAc245oyaE1SnyQS64k4jpXwmnlmmB5 [am_description] => ) ) [section] => Array ( [name] => Cancan.ro ) [authors] => [date_published] => 2017-04-29 04:39:04 [is_cross] => 1 ) 1
SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Primii finaliști

28 apr, 20:47

Array ( [id] => 541365 [title] => SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Primii finaliști [supratitle] => [description] =>

Vineri, 28 aprilie 2017, are loc prima semifinală a emisiunii ”Românii au talent” de la PRO TV. Puteți vota după ce Smiley și Bartoș spun ”START VOT”. 

[title_homepage] => PRIMII FINALIȘTI de la ”Românii au talent 2017” [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Alexandru Oltean, propunerea juriului pentru premiul de originalitate. 

Primul FINALIST este Fang Shuang. 

Primul care intră la decizia juriului este Alexandru Oltean. 

Al doilea care intră la decizia juriului este Florin Nae. 

Andra l-a ales pe Florin Nae. Mihaela Rădulescu l-a ales pe Alexandru Oltean. Florin Călinescu l-a votat pe Florin Nae. Andi Moisescu l-a ales pe Florin Nae. 

Al DOILEA FINALIST este Florin Nae. 

Urmează alte patru semifinale. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Seara este deschisă de ansamblul Kozaciok. ”Dans spectaculos” a spus Andra. ”Sunteți pe drumul cel bun” le-a spus Florin Călinescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Marius Mihăilă este al doilea intrat în scenă. ”Sunt un om simplu venit să spună o poveste” a mărturisit el. ”Am văzut o creștere nu numai la figurat și și la propriu, mi se pare că a mai crescut, e mai matur”, a spus Andi Moisescu. ”Se simte că pui la bătaie tot ce simți tu. Semifinaliști din edițiile precedente au dansat pe lângă tine, mă bucur foarte mult, ce faci tu eu zic că e de bine, e foarte bine”, a spus Mihaela Rădulescu. ”Se spune că hip-hop-ul e muzica băieților răi, dar eu văd un băiat minunat.” a spus Andra. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017.  Kicsi Csongor și Antonella Terrazas au intrat în scenă cu un tango argentinian. Ea, venită din Argentina, a afirmat despre Kicsi Csongor că ”l-a găsit pe Dracula”. ”Direct din Transilvania” a spus el. Antonella Terrazas a spus despre Kicsi Csongor că este alb și nu zâmbește, fiind mereu serios, de aceea spune că l-a întâlnit pe Dracula. ”Nu am știut că Dracula dansează așa bine!” a spus Andra. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Tatiana Kundik este următoarea intrată în scenă. Ea nu este optimistă că va câștiga nefiind româncă. A uimit de la început prin acrobațiile pe sfoară. ”Nu-ți fie frică că nu ești româncă, se poate rezolva prin căsătorie, nu cu mine neapărat”, a spus Florin Călinescu. ”Își merită locul în finală, sper să fii votată”, a spus Andra. 

(w670) 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Florin Suciu Buh este artist ventriloc. ”Situația este ok, e o veselie, e performanță, îți merg vocile”, a spus Florin Călinescu. ”Da, eu m-am distrat, copilul din mine s-a distrat. Ai prea multe calități. Mi-a plăcut cum ți-ai schimbat vocea”, a spus Andra. Andi Moisescu a subliniat: ”Am tot respectul”. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. ”Vreau să promovez țambalul, care s-a cam pierdut, deși este un instrument colosal” a spus Nicoleta Tudorache, care a promis că rupe țambalul în două. ”M-aș duce la orice spectacol unde ar cânta Nicoleta”, a spus Andra. ”Tătăl tău, care să fălea cu tine, e acum într-o predare de ștafetă, noi suntem toți tații tăi și ne fălim cu tine” i-a spus Florin Călinescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Alexandru Oltean a revenit pe scena ”Românii au talent” cu dansul contemporan, pe care-l aseamănă cu o fată. ”La cât dans contemporan am văzut în emisiunea asta, e preferatul meu” a spus Andra. ”Ești de-a dreptul o poezie” i-a spus Andi Moisescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017.  Florin Nae ne încântă la ”Românii au talent” cu o voce extraordinară. ”Dacă poporul ăsta are astfel de resurse, restul nu contează” a spus Florin Călinescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Antonina Goloseev este următoarea concurentă din prima semifinală a ”Românii au talent”. ”Soțul e foarte gelos, a zis că mai întâi să-i arăt lui și apoi să merg cu dansul în semifinală. Nu cred că există femeie care să nu vrea să danseze frumos, să fie ca un copac”, a spus Antonina. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Fang Shuang revine pe scena ”Românii au talent”. El a fost trimis în semifinală de Pavel Bartoș și Smiley. El cântă ”De-ai fi tu salcie la mal”. 

(w670)

Smiley și Bartoș au dat START VOT! 

[citeste si]

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 15 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 15 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-04-28 20:47:03 [date_updated] => 2017-04-29 00:05:15 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 2 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => semifinala-romanii-au-talent-2017-primii-finali-ti [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => BREAKING NEWS [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 531176 [media_type] => image [description] => [filename] => juriul_romanii_au_talent_3_91678300.jpg [datedir] => 201704 [upload_date] => 2017-04-28 20:46:02 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_531176__541365.html ) ) ) ) 1
Planta de carantină cu pericol biologic care face ravagii în ţară. Nimeni nu e IMUN

29 apr, 04:39

Capital.ro Array ( [id] => 271505 [from_company] => Capital.ro [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=G1ooiI7dHc1Bk0ToPjaOrjFnkX_pxFJqNvC72NVhcn36MjVCrkuKeLQC59SzB_JFAQBKGvx6j0fLVdduXOPI1QMh7qNrF8aNiPG15H-u78OZdHTdOXhM-UsgIE68iOiJ604rB0ax2eAFBULj1yyu7lTRKXtEGZvnAImQKGQB3CfyU8zYN2cVhjruh8o4eU4P_PFtCWZJGFlsmB3hGAIxqA [unencoded] => http://www.capital.ro/planta-de-carantina-cu-pericol-biologic-care-face-ravagii-in-tara.html [image] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=Iw8HuQzU_J898FjBkphEblvBj2laTCuYlHnELniBja0_8nu0CKAOTqMzIERJnovnAWwtuoSFTh3JbgE1LJrF6su77FMPB5CSH9M75lrRPqL9jWgRjkNAALgQJIx3k8PRcn6Lbflp17htzQMGyjn8gqiB-HQmE4kDBA5R3_MtSYcHjTVvFDvrmtnv-cGD7O2nRrqjQFzZh789I9gDG89Fww [filesize] => 0 [title] => Planta de carantină cu pericol biologic care face ravagii în ţară. Nimeni nu e IMUN [description] => Cea mai alergenică plantă din România, ambrozia, eradicată în Uniunea Europeană, a fost pusă pe lista neagră, iar cei care nu o vor erbicida vor risca amenzi de 50.000 de lei. [type] => receive [cross_type] => [article] => 0 [position] => 6 [placement] => article [activated] => 1 [timestamp] => 2017-04-29 04:39:12 [timestamp_created] => 2017-04-29 04:39:11 [title_homepage] => Planta de carantină cu pericol biologic care face ravagii în ţară. Nimeni nu e IMUN [media] => Array ( [images] => Array ( [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=G1ooiI7dHc1Bk0ToPjaOrjFnkX_pxFJqNvC72NVhcn36MjVCrkuKeLQC59SzB_JFAQBKGvx6j0fLVdduXOPI1QMh7qNrF8aNiPG15H-u78OZdHTdOXhM-UsgIE68iOiJ604rB0ax2eAFBULj1yyu7lTRKXtEGZvnAImQKGQB3CfyU8zYN2cVhjruh8o4eU4P_PFtCWZJGFlsmB3hGAIxqA [am_description] => ) ) [section] => Array ( [name] => Capital.ro ) [authors] => [date_published] => 2017-04-29 04:39:12 [is_cross] => 1 ) 1
EXCLUSIV: CEL MAI MARE COŞMAR al românilor IA SFÂRŞIT!

29 apr, 04:39

Capital.ro Array ( [id] => 271506 [from_company] => Capital.ro [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=AAga6e3-Eo9yCKt5G8zkj84uLwKxOG1-MC0OzT7nYrOjGQw8ZLb3qcXCVVcjtwpyYr2lXl6bLwlJl9-999OTsPvLPUee0nz0rx4UYVYO3cFP0GwCSmtPEiSpjZcjfcCY_Z4Lpfi35KuaO9wysh4JkmbrzqZFdfRbHTegFSiseww [unencoded] => http://www.capital.ro/consultantii-fiscali-vor-plati-taxele-in-locul-gospodarii.html [image] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=Iw8HuQzU_J898FjBkphEblvBj2laTCuYlHnELniBja08-bt3I5EAnbZ_pe0dr0QClY9v4EPjhndmtdAceoZ0Ir-hpkaovmoqf1DIC0sS_ES_Hx4ygdh8Fxvp-yqYpCLzEaDKaPnRo9LKt_9PQ3Hm8zGmXUW090kBKSBtqomWaUk [filesize] => 0 [title] => EXCLUSIV: CEL MAI MARE COŞMAR al românilor IA SFÂRŞIT! [description] => EXCLUSIV: Ghişeele pentru persoane fizice de la TOATE instituţiile statului se elimină din 2018! Cine va plăti taxele românilor. De anull viitor, consultanţii fiscali care se vor ocupa de calcularea taxelor pe care gospodăriile le datorează la stat, vor avea obligaţia să achite toate dările acestora, inclusiv pe cele locale. Informaţia este trecută în programul de guvernare al PSD-ALDE. [type] => receive [cross_type] => [article] => 0 [position] => 7 [placement] => article [activated] => 1 [timestamp] => 2017-04-29 04:39:13 [timestamp_created] => 2017-04-29 04:39:13 [title_homepage] => EXCLUSIV: CEL MAI MARE COŞMAR al românilor IA SFÂRŞIT! [media] => Array ( [images] => Array ( [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=AAga6e3-Eo9yCKt5G8zkj84uLwKxOG1-MC0OzT7nYrOjGQw8ZLb3qcXCVVcjtwpyYr2lXl6bLwlJl9-999OTsPvLPUee0nz0rx4UYVYO3cFP0GwCSmtPEiSpjZcjfcCY_Z4Lpfi35KuaO9wysh4JkmbrzqZFdfRbHTegFSiseww [am_description] => ) ) [section] => Array ( [name] => Capital.ro ) [authors] => [date_published] => 2017-04-29 04:39:13 [is_cross] => 1 ) 1
PROFEȚIA din Biblie s-a confirmat. Lumea a luat-o RAZNA! Imaginile care prevestesc APOCALIPSA - Galerie FOTO

29 apr, 04:39

EVZ.ro Array ( [id] => 271507 [from_company] => EVZ.ro [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=XoMSLHLJvaq-BkElNzGlbpTjOg1zFmpu0BxZ-hsLtkYWbWeu5Qk4uIwACv7-HtzQLka7UrasRwvEx_pxVspdeBQ_GnNM7OM_A7Y7qN5DVUnRNoDYtLrZqxe7BJKTisEC [unencoded] => http://www.evz.ro/biblie-lumea-inimaginabil.html [image] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=3bd1LzyFbF01g6LDqBllzryRwr4G7pA1NofKXkc77KFaM033zLEVO2J0IkxPGHQx5voqmZsnTpZDL14FU7vPWOu6RSc_ITNi0uf0RLAKZYEdR-_h0XZ_MlGRxQfZkwe-ECPJ_uSQ8qRUfXcA0iOKDpsjJRYXEluDkoZ54stwatA [filesize] => 0 [title] => PROFEȚIA din Biblie s-a confirmat. Lumea a luat-o RAZNA! Imaginile care prevestesc APOCALIPSA - Galerie FOTO [description] => Biblia alocă un spațiu important Apocalipsei, moment care este privit ca fiind inevitabil. [type] => receive [cross_type] => [article] => 0 [position] => 8 [placement] => article [activated] => 1 [timestamp] => 2017-04-29 04:39:15 [timestamp_created] => 2017-04-29 04:39:14 [title_homepage] => PROFEȚIA din Biblie s-a confirmat. Lumea a luat-o RAZNA! Imaginile care prevestesc APOCALIPSA - Galerie FOTO [media] => Array ( [images] => Array ( [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=XoMSLHLJvaq-BkElNzGlbpTjOg1zFmpu0BxZ-hsLtkYWbWeu5Qk4uIwACv7-HtzQLka7UrasRwvEx_pxVspdeBQ_GnNM7OM_A7Y7qN5DVUnRNoDYtLrZqxe7BJKTisEC [am_description] => ) ) [section] => Array ( [name] => EVZ.ro ) [authors] => [date_published] => 2017-04-29 04:39:15 [is_cross] => 1 ) 1
PROFEȚIA din Biblie s-a confirmat. Lumea a luat-o RAZNA! Imaginile care prevestesc APOCALIPSA - Galerie FOTO

29 apr, 04:39

EVZ.ro Array ( [id] => 271508 [from_company] => EVZ.ro [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=XoMSLHLJvaq-BkElNzGlbpTjOg1zFmpu0BxZ-hsLtkbdsw1c9pR0mqM7bzxXlNZ9fWJkcPAFsSLiPwo7xXplHWRJE1BQQLktbTjlcNVfRtexXZuW3e32vzZKE3iio7w7 [unencoded] => http://www.evz.ro/biblie-lumea-inimaginabil.html [image] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=3bd1LzyFbF01g6LDqBllzryRwr4G7pA1NofKXkc77KFaM033zLEVO2J0IkxPGHQx5voqmZsnTpZDL14FU7vPWBdKrvIiOGPQXR4SZEE9V7J_qgI5YZZ0xVZVY7yy3fSoECPJ_uSQ8qRUfXcA0iOKDpsjJRYXEluDkoZ54stwatA [filesize] => 0 [title] => PROFEȚIA din Biblie s-a confirmat. Lumea a luat-o RAZNA! Imaginile care prevestesc APOCALIPSA - Galerie FOTO [description] => Biblia alocă un spațiu important Apocalipsei, moment care este privit ca fiind inevitabil. [type] => receive [cross_type] => [article] => 0 [position] => 9 [placement] => article [activated] => 1 [timestamp] => 2017-04-29 04:39:16 [timestamp_created] => 2017-04-29 04:39:16 [title_homepage] => PROFEȚIA din Biblie s-a confirmat. Lumea a luat-o RAZNA! Imaginile care prevestesc APOCALIPSA - Galerie FOTO [media] => Array ( [images] => Array ( [link] => https://pb-prc-adn-n3.api.nxthost.io/dc_redir.php?u=XoMSLHLJvaq-BkElNzGlbpTjOg1zFmpu0BxZ-hsLtkbdsw1c9pR0mqM7bzxXlNZ9fWJkcPAFsSLiPwo7xXplHWRJE1BQQLktbTjlcNVfRtexXZuW3e32vzZKE3iio7w7 [am_description] => ) ) [section] => Array ( [name] => EVZ.ro ) [authors] => [date_published] => 2017-04-29 04:39:16 [is_cross] => 1 ) 1
Tinerețe veșnică. O femeie o va avea. Tratament genetic de ultimă oră

Andreea Marinaș / 28 apr, 15:28

Array ( [id] => 541309 [title] => Tinerețe veșnică. O femeie o va avea. Tratament genetic de ultimă oră [supratitle] => [description] =>

O femeie din SUA ar putea fi prima persoană din lume care nu va îmbătrâni. Ea a fost supusă unui tratament genetic încă de anul trecut.

[title_homepage] => Tinerețe veșnică. O femeie o va avea. Tratament genetic [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

O americancă a fost supusă unui tratament genetic care a avut ca scop stoparea proceselor de epuizare a masei musculare şi a celulelor stem apărute odată cu înaintarea în vârstă. În urma tratamentului, aceasta susține că nu va fi afectată de efectele îmbătrânirii naturale. 

Potrivit descopera.ro, Elizabeth Parrish, director general al Bioviva USA Inc, a făcut tratamentul într-unul dintre laboratoarele companiei pe care o conduce. 

Experimentele și tratamentele continuă și în prezent, pe oameni, iar dacă rezultatele se dovedesc a fi favorabile, Bioviva USA Inc va fi prima companie care va oferi tinerețe veșnică printr-un tratament de alungire a telomerilor pe un subiect uman. 

[citeste si]

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => Andreea Marinaș [author_id] => 183 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 6 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-04-28 15:28:34 [date_updated] => 2017-04-28 15:45:13 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => tinere-e-ve-nica-o-femeie-o-va-avea-tratament-genetic-de-ultima-ora [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 531133 [media_type] => image [description] => [filename] => tratament_ten_06307200.jpg [datedir] => 201704 [upload_date] => 2017-04-28 15:28:28 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_531133__541309.html ) ) ) ) 1
Centre de radioterapie. Ministrul Sănătății, anunț

28 apr, 14:23

Array ( [id] => 541300 [title] => Centre de radioterapie. Ministrul Sănătății, anunț [supratitle] => [description] =>

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat vineri la Forumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi că este necesar ca România să aibă o lege a vaccinării, întrucât acoperirea vaccinală a scăzut. Ministrul a spus că în cursul săptămânii viitoare va avea loc o dezbatere publică amplă pe Legea vaccinării. 

[title_homepage] => Ministrul Sănătății anunță noi centre de radioterapie [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

"Este necesar să avem o lege a vaccinării pentru că suntem într-o situaţie specială faţă de celelalte ţări din Europa, acoperirea vaccinală a scăzut nepermis de mult şi suntem în pericolul de a se declanşa epidemia", a spus Bodog. 

Referindu-se la radioterapie, Bodog a spus că vor fi create 12 centre de radioterapie în ţară, pentru unele dintre acestea fiind demarată procedura de achiziţie. 

"Pentru unele dintre ele am demarat deja procedura de achiziţie, iar pentru celelalte se aşteaptă avizul de la Agenţia Europeană Nucleară de la Viena care a făcut consultanţă pentru aceste centre. Vreau să precizez faptul că acest consultant a făcut acest serviciu gratuit", a afirmat ministrul. 

El a precizat că proiectul privind centrele de radioterapie nu mai poate fi oprit. "Acest proiect nu mai poate fi oprit pentru că eu împreună cu ministrul de Finanţe ne-am asumat termene clare pentru a consuma banii de la Banca Mondială. În situaţia în care un singur termen de pornire a unei licitaţii este pierdut se pierd banii", a spus reprezentantul MS. 

Ministrul Sănătăţii a spus că se află pe circuit de avizare un ordin de ministru care priveşte activitatea centrelor de transfuzie. 

"(...) Este pe circuitul de avizare internă un ordin care priveşte nu numai acest aspect ci priveşte reorganizarea centrelor de transfuzie. În momentul de faţă facem o analiză internă pentru a stabili câte centre vor fi cu permanentă în ţară, centre care vor fi dotate cu aparatură de laborator şi testare a sângelui de ultimă generaţie", a mai afirmat Bodog, potrivit Agerpres.

[citeste si]

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 185 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 185 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-04-28 14:23:08 [date_updated] => 2017-04-28 14:23:08 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => centre-de-radioterapie-ministrul-sanata-ii-anun [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 520562 [media_type] => image [description] => [filename] => spital_97978900.jpg [datedir] => 201612 [upload_date] => 2016-12-12 12:08:33 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_520562__541300.html ) ) ) ) 1

TOP STIRI CELE MAI...antena3.ro

comunicate de presaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet
Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d4a4.n3