EXCLUSIV  George Mihăiță, despre Mihai Bendeac: Aș vrea să am eu păcatele lui - VIDEO

George Mihăiță, într-un interviu acordat DC News, a vorbit despre Ștefan Bănică Jr, Tudor Chirilă și Mihai Bendeac.

Cu privire la Ștefan Bănică Jr., George Mihăiță a spus că este "la fel de bun ca tatăl său". "Și Horațiu a zis ceva: dacă tu nu apăreai la televizor, și apăreai doar aici (n.r. la teatru), spunea lumea ia uite ce actor!. Bănică face săli pline și la teatru, și în țară când mergem cu piese de teatru", a spus George Mihăiță.

Sunt foarte serioși

"Și el, și Tudor Chirilă, și Bendeac pe scenă sunt foarte serioși. La repetiții, e vorba de un proiect la teatru, își văd de proiectul de la teatru. (...) Și eu, când era cazul de repetiții, eram la repetiții", a spus actorul.

Și lui îi pare rău

Întrebat în cadrul interviului dacă îl urmărește pe Mihai Bendeac și la TV, George Mihăiță a răspuns afirmativ. "Îmi place foarte mult. Ceea ce face el, cum face, pentru cine face, pentru cine ca public – asta e altceva. Atâta vreme cât există spațiul publicitar, înseamnă că așa trebuia să facă. Dar este un actor excelent, excelent. Îl știu de când era student. Foarte, foarte bun. Și dacă îmi pare rău de ceva – și lui îi pare rău – că nu are atâta timp cât ar vrea pentru teatru", a declarat actorul George Mihăiță.

"Aș vrea să am și eu păcatele lui, dacă mă uit în contul din bancă. Să am și eu păcatele lui și să mi le spăl la teatru. (...) E un proiect. Ce Benny Hill și-a făcut probleme vreodată? (...) Ce face Bendeac – vă spun ca actor – am prezentat și eu emisiuni, știu ce înseamnă, dar ceea ce face el, să le scrie, să le interpreteze, puțini, îi numeri pe degete, care pot să facă ce face Mihai Bendeac. Îl apreciez foarte mult", a spus George Mihăiță.

[citeste si]

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Actorul George Mihăiță a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, "pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel