Game of Thrones Sezon 8. Dată lansare, anunț HBO. Ar putea avea loc mai devreme - video

Game of thrones
Game of thrones

Game of Thrones Sezon 8. Dată lansare, anunț HBO. Ar putea avea loc mai devreme. Ultimul sezon din Game of Thrones pare să nască frustrării în rândul fanilor. Când va fi lansat? HBO a anunțat.

Game of Thrones Sezon 8. Dată lansare, anunț HBO. Game of Thrones, sezonul 8, ar urma sa aiba premiera în aprilie 2019, după cum a anunțat HBO. Însă nu a fost confirmată, până acum,  o dată fixă. Cert este ca va fi cel mai scurt sezon. HBO a făcut anunțul pe Twitter, prin prezentarea unui clip video care s-a încheiat cu titlul: "Sezonul final aprilie 2019."

Game of Thrones Sezon 8. Dată lansare, anunț HBO. Sezonul opt încă nu are o dată fermă de lansare, dar au existat speculații pe baza programului HBO din 2019, până acum, scrie express.co.uk.

Game of Thrones Sezon 8. Dată lansare, anunț HBO.  HBO a arătat, de asemenea, că sezonul opt va fi difuzat în prima jumătate a anului 2019.  "Nu voi spune la ce să vă așteptați (în sezonul final) prin prisma faptului că e grozav", a declarat directorul HBO, Casey Bloys.  El a mai spus pentru Deadline, în legătură cu data lansării: "Uneori în 2019 ... prima jumătate a anului". Cu toate acestea, fanii încă nu au o dată fermă.

Vezi și: Game of Thrones. Risc de mortalitate foarte mare. Studiu

Game of Thrones Sezon 8. Dată lansare, anunț HBO. Wilf Scolding, care îl interpretează pe Rhaegar Targaryen, părea că sugerează că spectacolul va ieși în aprilie 2019. Lipsa unei date de lansarea i-a făcut pe fanii Game of Thrones să speculeze la nesfârșit. Începând din ianuarie, HBO a dezvăluit, de asemenea, detalii despre regizorii și scriitorii care au lucrat la ultimul sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel