Game of Thrones, episod 4, sezon 8. Greșeala observată de fani

Game of Thrones
Game of Thrones

Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. Episodul cu numărul patru din sezonul opt al serialului „Game of Thrones” a fost difuzat. Fanii au descoperit o greșeală.

Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. „Game of Thrones", cel mai scump, cel mai vizionat și cel mai piratat serial, a revenit cu episodul patru, în cadrul căruia a avut loc o reuniune pentru a sărbători eroismul personajului Arya Stark. Fanii mai atenți ai serialului au observat un pahar de cafea de la Starbucks uitat în câteva cadre, potrivit Daily Beast. 

Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. Lansat în 2011, serialul „Game of Thrones”, GoT pentru cunoscători, a captivat de la un sezon la altul din ce în ce mai mulţi telespectatori. În 2014, a devenit serialul HBO cu cea mai mare audienţă, detronând renumita producţie „The Sopranos”. Ultimul episod din sezonul al şaptelea a fost urmărit în seara în care a fost difuzat de 16,5 milioane de fani în Statele Unite, un record absolut pentru un serial TV.

Game of Thrones, episod 4, sezon 8, 2019. Scriitorul american George R. R. Martin a dezvăluit pe blogul său că trei spinoff-uri (seriale derivate dintr-o producţie originală, n.r.) inspirate din serialul de televiziune Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) se află deja în pregătire la postul HBO şi vor fi lansate în anii următori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel