Galacticii, pregătiţi de returul semifinalei Ligii Campionilor cu City: Real Madrid nu se predă niciodată

Fotografie creată de Simon Reza, de la Pexels
Fotografie creată de Simon Reza, de la Pexels

Croatul Luka Modric avertizează că Real Madrid nu se predă niciodată. Miercuri, Real Madrid o înfruntă pe Manchester City în returul semifinalelor Ligii Campionilor. 

Real Madrid nu se predă niciodată, a avertizat fotbalistul croat Luka Modric, a cărui echipă o va întâlni miercuri acasă pe Manchester City în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor, scrie AFP.

Modric a subliniat "caracterul" şi "istoria" lui Real, formaţia cu cele mai multe trofee, treisprezece, în Liga Campionilor şi Cupa Campionilor Europeni.

"Ştim că putem reveni, avem încredere în noi. Ştim că în tur noi n-am făcut cel mai bun meci, chiar dacă am dat trei goluri. Mâine (miercuri) trebuie să reuşim mai mult şi o vom face, sunt convins de asta. Va trebui să intrăm pe gazon cu încredere, personalitate, energie, caracter, agresivitate. Trebuie să arătăm că suntem Real Madrid, cea mai bună echipă din lume. Istoria acestui club joacă în favoarea noastră. Nu ne predăm niciodată. Asta ne învaţă acest club când venim aici", a spus Modric, a cărui echipă a fost învinsă în tur de City cu 4-3.

"Nu poţi să ai doar noroc"



"Ca să ajungi aici şi să câştigi nu ştiu câte Ligi ale Campionilor, nu poţi să ai doar noroc. Este puţin nedrept. Asta ne face să râdem puţin. Bine, să gândească ce vor. Ca să ajungi an de an atât de sus, să învingi echipe mari şi să câştigi trofee, trebuie să ai mai mult decât noroc: caracter, personalitate, încredere... Toate acestea sunt cele care ne fac să câştigăm", a spus mijlocaşul croat, citat de Agerpres.

El a comentat sărbătorirea câştigării campionatului în Piaţa Cibeles: "Am fost foarte nerăbdători să mergem să sărbătorim asta fiindcă erau patru ani de când n-am putut celebra un trofeu cu suporterii noştri. Am profitat, am fost cu toţii foarte bucuroşi să ne aflăm acolo, să-i vedem pe suporterii noştri cântând, strigând, şi să savurăm împreună cu ei. Imediat cum am terminat să sărbătorim, ne-am concentrat din nou asupra meciului cu City. A fost o zi frumoasă, dar asta-i tot. Sezonul nu s-a încheiat."

În tur, Real Madrid a pierdut pe City of Manchester Stadium cu 4-3, într-un meci arbitrat perfect de românul Istvan Kovacs. 

CITEŞTE ŞI Istvan Kovacs, arbitru în finala Ligii Campionilor? Marius Avram: E ca un premiu pentru întreaga carieră. Poate a fost testul final

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel