Gabriel Enache, pus pe făraș la FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Considerat drept unul dintre cei mai promițători jucători din Liga I în momentul transferului la FCSB, cota lui Enache a ajuns să se deprecieze din ce în ce mai mult. FCSB și-a pierdut răbdarea și nu-i va prelungi contractul jucătorului venit de la Astra.

Transferat de la Astra la FCSB pentru 500 de mii de euro în 2016, Gabriel Enache a fost reprofilat din extremă dreaptă cu sarcini ofensive, în fundaș dreapta. Evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul celor pe care acesta le-a avut sub comanda lui Șumudică și care l-au propulsat la națională. La FCSB, Enache a fost criticat în repetate rânduri de conducerea clubului și de către fani.

Criticat dur și după derby-ul cu Dinamo, încheiat 2-2, Enache nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lazio. Gigi Becali a ținut să lămurească situația în privința lui Enache, precizând că acesta nu mai face parte din planurile FCSB. În vârstă de 27 de ani, Enache va rămâne la FCSB până când îi va expira contractul, încă 6 luni, după care va părăsi echipa.

„Eu v-am zis de Enache. El mai are 6 luni contract cu noi. Se respectă înțelegerea și își ia banii. Dar aici e unitate de război. Cine nu rezistă pleacă. Eu trebuie să fac o selecție de tragători de elită și de război. Cine nu face față pleacă", a dezvăluit Becali la Pro X.

Enache, o altă decepție

Gabriel Enache a jucat 79 de meciuri la FCSB, în care a reușit să marcheze de 5 ori și să paseze decisiv de 6 ori. În actualul sezon, Enache are 23 de meciuri pentru echipa antrenată de Dică.

Enache nu este singurul jucător care nu a dat randamentul așteptat la FCSB. Mihai Costea, Marius Bilașco, Antonio Semedo, William De Amorim, Paul Pârvulescu - reprofilat fundaș stânga, Gregory Tade sunt alte nume din Liga I care și-au pierdut strălucirea de altădată, din momentul în care au semnat cu echipa lui Gigi Becali: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel