Fotbalist român, ANCHETAT după ce ar fi participat la o petrecere cu MANELE

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că jucătorul Mihai Neicuţescu va fi sancţionat drastic în cazul în care se adevereşte că a participat la o petrecere cu manele, fără a ţine cont de regulile de distanţare impuse de pandemia de coronavirus.

"Am rămas surprinşi să aflăm prin intermediul reţelelor de socializare că atacantul dinamovist Mihai Neicuţescu are timp de petreceri într-o perioadă în care pandemia de coronavirus reprezintă în continuare un pericol pentru fiecare dintre noi. Trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului nostru, Mihai Neicuţescu a înţeles să se pregătească şi în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele alături de mai multe persoane, unde recomandările de distanţare socială nu au fost respectate. Clubul nostru anunţă prin intermediul acestui comunicat de presă că Mihai Neicuţescu va suporta consecinţele noului Regulament Intern şi va fi sancţionat drastic dacă se constată că lucrurile reflectate în presă sunt adevărate", precizează sursa citată.

Dinamo Bucureşti va deschide o anchetă pentru a afla dacă evenimentele au avut loc acum şi nu în trecut, precizând că nu poate accepta un comportament iresponsabil.

Până la finalizarea anchetei interne, Mihai Neicuţescu nu se va antrena nici cu prima echipă, nici cu formaţia secundă, Dinamo B.

"Regulile protocolului medical stabilit în fotbalul românesc trebuie respectate, iar Dinamo Bucureşti nu poate risca nimic în această perioadă în care trebuie să demonstrăm că suntem profesionişti şi, în acelaşi timp, atenţi la toate detaliile care pot pune în pericol viaţa fiecăruia din noi", se mai arată în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel