Urmărește emisiunea live


Fotbal: Oscar Garcia, noul antrenor al echipei Celta Vigo

Clubul spaniol de fotbal Celta Vigo l-a numit pe Oscar Garcia în postul de antrenor principal, în locul lui Fran Escriba, demis duminică, după înfrângerea suferită în partida cu Getafe (0-1), relatează AFP.

Escriba sosise la Celta în luna martie şi reuşise să salveze echipa ameninţată de retrogradare. Tehnicianul a fost demis după patru înfrângeri consecutive. În vârstă de 46 ani, Oscar Garcia este un fost mijlocaş ofensiv, format la FC Barcelona, care a mai evoluat ca jucător la Valencia şi Espanyol, înainte de a-şi încheia cariera la Lleida.

El şi-a început activitatea de antrenor principal în afara Spaniei, pregătind formaţiile Maccabi Tel Aviv şi Red Bull Salzburg, cu care a câştigat campionatele Israelului, respectiv Austriei. A avut, însă, mai puţin succes la Brighton, Olympiakos Pireu, AS Saint-Etienne şi Watford. Oscar Garcia îşi va face debutul la Celta chiar împotriva formaţiei FC Barcelona, sâmbătă pe Camp Nou. Celta Vigo ocupă locul 18 după 12 etape în Primera Division, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel