Fotbal - Liga I, rezultat final: FC Voluntari - CS Gaz Metan Mediaş

Gaz Metan Mediaş s-a impus cu categoricul scor de 3-0 (2-0) pe terenul lui FC Voluntari, într-un meci disputat luni în etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

Într-o întâlnire controlată de oaspeţi, Dumitru Cardoso a deschis scorul în minutul 28 cu o lovitură de cap la un corner. Ardelenii au punctat din nou în minutul 43, prin fundaşul Mihai Velisar, ce a deposedat un adversar şi a făcut o cursă spectaculoasă. Atât Cardoso, cât şi Velisar sunt la primele goluri în Liga I. Sergiu Buş a mărit diferenţa în min. 53, după o pasă a lui Cardoso. Buş a fost aproape de dublă un minut mai târziu, dar a trimis în transversală. Prima ocazie clară a gazdelor a venit foarte târziu, în min. 76, când portarul Pleşca s-a remarcat la şutul lui Ţîră. Antrenorul Edi Iordănescu a revenit pe banca lui Gaz Metan, după ce a lipsit din cauza unei suspendări şi a unor probleme medicale.

Echipa din Mediaş, neînvinsă în actualul sezon, a acumulat 12 puncte şi este pe poziţia a treia a clasamentului. FC Voluntari, cu 5 puncte, se află pe locul 10. Formaţia pregătită de Cristiano Bergodi are o singură victorie, 3-1 în deplasare cu FCSB în etapa precedentă. FC Voluntari - CS Gaz Metan Mediaş 0-3 (0-2), Stadion Anghel Iordănescu - Voluntari Au marcat: Dumitru Cardoso (28), Mihai Velisar (43), Sergiu Buş (53) Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel