Fotbal: Danny Drinkwater (Chelsea) a rămas fără permis după ce a condus sub influenţa alcoolului

Danny Drinkwater, fotbalistul lui Chelsea, a rămas timp de 20 de luni fără permis şi va trebui să muncească 70 de ore în folosul comunităţii după ce a pledat vinovat la acuzaţiile că a condus sub influenţa alcoolului, informează cotidianul The Guardian.

Drinkwater, care are 29 de ani, conducea cu o alcoolemie de două ori şi jumătate peste limita legală când a izbit cu automobilul său Range Rover un zid dintr-o localitate din comitatul Cheshire.

Două femei se aflau în maşina de 125.000 de lire sterline, care a fost grav avariată în urma accidentului. Luni, în faţa magistraţilor din oraşul Stockport, mijlocaşul cu trei selecţii în naţionala Angliei a pledat vinovat la acuzaţiile că a condus sub influenţa alcoolului. Drinkwater a contribuit la câştigarea titlului de campioană de către Leicester City în 2016, dar nu a reuşit să se impună la Chelsea, pentru care a jucat un singur meci în acest sezon, în Supercupa Angliei. Fotbalistul a aflat luna trecută că nu intră în planurile antrenorului Maurizio Sarri nici pentru sezonul viitor, deoarece nu se potriveşte stilului de joc gândit de tehnicianul italian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel