Formula 1. Noul sezon "Drive to Survive" de pe Netflix va avea premiera în martie

Fotografie creată de John-Mark Smith, de la Pexels
Fotografie creată de John-Mark Smith, de la Pexels

Serialul televizat Netflix pentru sezonul 2021 al Formulei 1 va fi difuzat începând cu 11 martie.

Serialul canalului de televiziune Netflix "Drive to Survive" ("Piloţi ai destinelor lor") pentru sezonul 2021 al Formulei 1 va fi difuzat începând cu data de 11 martie în zece episoade, a anunţat, miercuri, promotorul Formulei 1, citat de AFP, transmite Agerpres.

Acesta este al patrulea sezon pentru această serie care prezintă culisele Campionatului Mondial şi care a înregistrat un mare succes. Ea va fi difuzată chiar înainte de debutul sezonului 2022, programat pe 20 martie în Bahrain.

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a devenit pentru prima oară campion mondial la Formula 1 în 2021, după un final controversat la Abu Dhabi, în decembrie. El l-a depăşit în ultimul tur pe septuplul campion mondial britanic Lewis Hamilton (Mercedes), după o intervenţie a maşinii de securitate.

Verstappen a decis, însă, anul trecut să nu mai participe la filmările serialului, reproşând companiei americane specializate în abonamente de streaming video, filme şi programe de televiziune că "generează rivalităţi care nu există cu adevărat".

"Eu nu sunt genul care să-mi pun viaţa pe tapet pentru a face show, ci mai degrabă sunt interesat de fapte şi de adevăr", a spus olandezul, recunoscând în acelaşi timp că serialul este "necesar pentru creşterea popularităţii Formulei în SUA".

Chiar dacă nu a dat interviuri pentru Netflix, Verstappen va apărea totuşi în sezonul patru prin intermediul imaginilor furnizate de organizatorii campionatului.

VEZI ȘI: Peaky Blinders, Sezonul 6. Data de lansare a ultimului sezon a fost dezvăluită

Un mural cu înălţimea de 12,7 metri care dezvăluie data de lansare a ultimului sezon al serialului 'Peaky Blinders' a fost inaugurat în oraşul britanic Birmingham, informa marţi BBC.

Acest serial difuzat de postul de televiziune BBC One îl are în rolul principal pe actorul Cillian Murphy şi prezintă vieţile membrilor bandei Brummie din Birmingham la începutul secolului al XX-lea.

Muralul, realizat de artistul stradal Akse, a fost comandat de BBC pentru a anunţa data de lansare a ultimului sezon al acestui show TV, care va avea premiera pe 27 februarie 2022.

Opera de artă, înaltă de 12,7 metri, îl prezintă pe liderul acelei bande, Tommy Shelby, şi a fost realizată în şapte zile. Lucrarea poate fi văzută pe partea laterală a unei clădiri de pe High Street din cartierul Digbeth din Birmingham, conform Agerpres.

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel