EXCLUSIV  Fiul Carol, mesaj pentru tatăl Șerban Ionescu: Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău. Dacă se transmite în Rai... îmi pare rău! / video

Agerpres
Agerpres

Carol Ionescu a fost invitat la Spectacola și DC News unde a acordat un interviu special.

Șerban Ionescu a fost un mare actor. A activat la Târgu Jiu, apoi în București, la Teatrul de Comedie, la Teatrul Odeon și la Teatrul Național. Astăzi, fiul său îi calcă pe urme. Carol Ionescu are deja o carieră impresionantă.

Carol Ionescu a fost întrebat cum crede că ar vedea tatăl său munca lui din acest moment.

„Cred că ar fi foarte supărat că nu m-am apucat de Arhitectură. Îmi pare rău, tata. Dacă se transmite în Rai... îmi pare rău! Nu știu sincer. Nu vreau să sune urât, dar nu contează atât de mult pentru mine acest lucru. Am avut parte de susținerea lui ca părinte. Când a încetat să fie ca entitate în lumea aceasta, mă bucur de o amintire”, a zis Carol Ionescu la Spectacola și DC News, la emisiunea „Întâlnire cu arta” cu Georgiana Ioniță Toader.

Despre greutatea numelui „Ionescu” aflați în interviul de la finalul interviului.

2. -imagine fara descriere- (carol-ionescu_60662700.jpg)

În cadrul interviului, Carol Ionescu a venit cu detalii din culisele „Klaus & Barroso”, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu.

Klaus & Barroso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, ce va avea premiera pe 16 ianuarie 2024. 

Sinopsis

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso, este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să  organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaților care sunt o adunătură colorată de corporatiști (Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea), să gestioneze un moment artistic susținut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuțiile cu patroana (Victoria Raileanu) sau cu vecinul nesuferit (Şerban Pavlu).


Din distribuție mai fac parte: Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătălin Nicolau, Alex Mircioi.

Vlad (Carol Ionescu): Vlad, viitorul mire și sărbătoritul petrecerii, este un tânăr liniștit și cu mai mult bun simț decât toți colegii lui la un loc.


Despre Carol Ionescu

Carol Ionescu, actor român de film și teatru, s-a născut în 1995 în București. Este fiul actriței Magda Catone și al actorului Șerban Ionescu. În 2013, își face debutul în „Funeralii Fericite” r. Horațiu Mălăele. În 2014, concomitent cu intrarea la UNATC, începe o colaborare cu regizorul Victor Ioan Frunză în cadrul "Trupei Fără Nume" în spațiile mai multor teatre din București. În 2014, primul rol consistent de film, în scurtmetrajul „Duminică Dimineață” r. B. Th. Olteanu. A absolvit Universitatea Națională de Arte Teatrale și Cinematografie în 2017.  Este cunoscut pentru muncă în filmele „Mia își ratează răzbunarea”/ Mia miss his revenge (2020) și „#dogpoopgirl” (2021), „Teambuilding” (2022) și „Taximetriști” (2023).


A colaborat în mai multe ocazii cu  Teatrul Ion Creangă, Teatrul Metropolis, Teatrul Dramaturgilor, Teatrul Luni (Green Hours), Clubul Țăranului (MȚR), CCUNB și TNB. Pe lângă rolurile din teatru și film Carol Ionescu  mai organizează anual alături de mama să și de o echipa de tineri artiști Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”. Evenimentul desfășurat anual în luna Iulie în stațiunea 2 Mai are că scop aducerea laolaltă a tinerilor artiști și înlesnirea întâlnirilor dintre generațiile de artiști și dintre artiști și public.

Vedeți mai multe în interviul acordat pentru Spectacola și DC News:

VEZI ȘI: Povestea neștiută a Oanei Ioniță Nedelcu: A avut un episod psihotic, nu ne-a mai recunoscut, a chemat poliția fiind convinsă că vrem să o ucidem. Nu știam ce înseamnă boala asta, a fost un șoc - https://www.dcnews.ro/povestea-nestiuta-a-oanei-ionita-nedelcu-a-avut-un-episod-psihotic-nu-ne-a-mai-recunoscut-a-chemat-politia-fiind-convinsa-ca-vrem-sa-o-ucidem-nu-stiam-ce-inseamna-boala-asta-a-fost-un-soc_938595.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel