Filmele platformei de streaming Apple ar putea fi lansate în cinematografe

Grupul Apple intenţionează să difuzeze în cinematografe filmele realizate iniţial pentru serviciul său de streaming, potrivit unui articol apărut vineri în publicaţia The Wall Street Journal, informează AFP.

Cotidianul american citează surse anonime, potrivit cărora grupul Apple speră că lansările în cinematografe vor oferi un plus de prestigiu platformei sale şi vor contribui la atragerea unor staruri din industria cinematografică.

Reprezentanţii Apple nu au dat curs cererilor de confirmare a acestor informaţii ce le-au fost transmise de jurnaliştii de la AFP.

Difuzarea filmelor în cinematografe permite, de asemenea, câştigarea unor premii importante. Liderii industriei de streaming video pe bază de abonament, precum Netflix şi Amazon Prime, au obţinut deja mai multe trofee pentru filme originale care au fost vizionate de publicul larg în săli de cinematograf.

Platforma Apple TV+ va fi lansată pe 1 noiembrie în peste 100 de ţări cu un tarif de 4,99 de dolari pe lună, urmând să difuzeze un număr limitat de conţinuturi originale la început, însă grupul american a promis să adauge cu regularitate pe noua sa platformă şi conţinuturi noi.

Preţul acestui abonament este inferior celui practicat de Disney+ (lansarea acestei platforme fiind programată pentru jumătatea lunii noiembrie cu un abonament de 6,99 de dolari pe lună) şi tarifelor platformei Netflix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel