EXCLUSIV  Emmy Awards, triumful feminităţii: “The Handmaid's Tale” şi “Big Little Lies”, serialele cele mai premiate

Nicole Kidman
Nicole Kidman

Prezentatorul și comicul Stephen Colbert a dat startul duminică ediției a 69-a a premiilor Emmy, cele mai prestigioase distincții pentru producțiile americane de televiziune.

El a surprins audiența cu un cântec de tipul music-hall, cu refrenul "totul este mai bine la televizor (...) când lumea este înspăimântătoare" și a făcut câțiva pași de dans.

"Ce an pentru televiziune, am avut peste 400 de emisiuni, nimeni nu se putea uita atât de mult la televizor, cu excepția președintelui Donald Trump”, a glumit prezentatorul, care și-a obișnuit publicul cu înțepăturile la adresa Casei Albe.

(w670) Actritele

Actriţele din The Handmaid's Tale, Ann Dowd, Elizabeth Moss şi Alexis Bledel

Cea de a 69-a ediția a Galei Premiilor Emmy a fost dominată duminică seară de producțiile The Handmaid's Tale, Big Little Lies, Saturday Night Live și Veep, în timp ce marii perdanţi au fost Westworld, Stranger Things și The Crown.

The Handmaid's Tale a câștigat duminică seară Premiul pentru cel mai bun serial dramă și domină cu un total de opt statuete, printre care și cea pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal dramatic, Elisabeth Moss.

(w670) Elisabeth

Elisabeth Moss

Această adaptare a unui roman al canadiencei Margaret Atwood descrie un viitor apocaliptic în care America a căzut în mâinile unei secte fundamentaliste creștine care ține în captivitate femeile creștine fertile și le transformă în sclave sexuale.

The Handmaid's Tale a mai obținut și premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă (Ann Dowd), precum și premii pentru Cea mai bună regie și respectiv pentru Scenariu al unei drame, cea mai bună actriţă “guest star” Alexis Bledel, cea mai bună scenografie şei cea mai bună imagine.

(w670) Sterling K

Sterling K, Brown

Filmul a concurat la această categorie cu producțiile Better Call Saul, The Crown, House of Cards, Stranger Things, This Is Us și Westworld.

Sterling K. Brown a primit Emmy pentru Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic, This Is Us.

Actorul a avut o concurență serioasă la această categorie, în care s-au mai aflat în cursă Anthony Hopkins (Westworld), Bob Odenkirk (Better Call Saul), Matthew Rhys (The Americans), Liev Schreiber (Ray Donovan), Kevin Spacey (House of Cards) și colegul său de serial Milo Ventimiglia (This Is Us).

(w670) Stephen Co

Stephen Colbert şi dansatorii săi

A fost primul actor negru care şi-a adjudecat acest premiu în ultimii 19 ani.Este al doilea Premiu Emmy pentru actor în doi ani, el primind anul trecut distincția pentru cel mai bun actor în rol secundar în American Crime Story, un miniserial despre procesul controversat al lui O.J. Simpson.

Alec Baldwin a câștigat duminică Premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin într-un serial de comedie pentru modul în care l-a satirizat pe președintele Donald Trump în Saturday Night Live, un rol care a propulsat audiența emisiunii la cote record.

(w670) Lily Tomli

Lily Tomlin, Dolly Parton şi Jane Fonda

(w670) Sterling K

Sterling K Brown şi Ryan Michelle Bathe în This is Us

"În sfârșit, domnule președinte, aici este Emmy-ul dvs.", a declarat el când a primit statueta, aluzie la faptul că locatarul de la Casa Albă, nominalizat de mai multe ori pentru emisiunea The Apprentice, pe care a prezentat-o, nu a primit niciodată un premiu Emmy.

Actorul a glumit în privința faptului că, după ce soția lui a avut trei copii în trei ani, acest lucru nu s-a mai întâmplat și în ultimul an. "Când porți o perucă portocalie, asta funcționează ca un contraceptiv", a spus el.

(w670) Elisabeth

Elisabeth Moss în The Handmaid's Tale

(w670) Donald Glo

Donald Glover

A fost cea de a 18-a nominalizare la Emmy pentru actorul de 59 de ani, care a fost răsplătit deja cu două Emmy-uri pentru talentele sale comice după apariția în sitcomul 30 Rock.

Saturday Night Live, care are în total 22 de nominalizări la Premiile Emmy, a câștigat și Premiul pentru cel mai bun serial cu sketch-uri de varietăți.

Cel mai bun serial de comedieVeep, o prezenţă constantă de ani de zile, cu o actriţă strălucitoare, Julia Louis Dreyfus, care a intrat în istoria serialelor de televiziune întrucât a obţiut cel de al şaselea Emmy consecutiv.  

(w670) Zoe Kravit

Zoe Kravitz a fost cea mai admirată în rochia incredibilă de la Dior

Cel mai bun miniserial al anului a fost declarat Big Little Lies, care povesteşte lumea violenţelor domestice, avându-le ca protagoniste pe Nicole Kidman şi Reese Witherspoon. Nicole Kidman a cucerit şi Premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal într-un miniserial.

Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie — Kate McKinnon (Saturday Night Live)

Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramă — John Lithgow (The Crown)

Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă — Ann Dowd (The Handmaid's Tale)

The Young Pope, miniserialul semnat de Paolo Sorrentino, interpretat amirabil de Jude Law, a rămas cu mâinile goale.

(w670) Sofia Verg

Sofia Vergara într-o rochie clepsidră de Mac Zunino

Cel mai bun film de televiziuneBlack Mirror: San Junipero

Cel mai bun actor în rol principal într-un serial de comedie — Donald Glover ("Atlanta")

Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie — Julia Louis-Dreyfus ("Veep")

Cel mai bun actor în rol principal într-un miniserial sau film de televiziune — Riz Ahmed (The Night Off).

Cel mai bun actor în rol secundar într-un miniserial sau film de televiziune — Alexander Skarsgard (Big Little Lies)

(w670) Jane Fonda

Jane Fonda,la 79 de ani, splendidă într-o rochie roşie şi cu bijuterii cu diamante şi smaralde

Cea mai bună actriță în rol secundar într-un miniserial sau film de televiziune — Laura Dern (Big Little Lies),

Cea mai bună regie a unui serial de comedieDonald Glover (Atlanta)

Cea mai bună regie a unui miniserial sau film de televiziune — Jean-Marc Vallee (Big Little Lies)

Cea mai bună regie a unui serial de varietățiDon Roy King (Saturday Night Live)

Cel mai bun scenariu pentru un serial de comedieAziz Ansari și Lena Waithe (Master of None)

Cel mai bun scenariu pentru un miniserial sau film de televiziune — Charlie Brooker (Black Mirror: San Junipero)

Cel mai bun scenariu pentru un show de varietățiLast Week Tonight with John Oliver (HBO).

(w670) Reese With

Reese Witherspoon într-o rochie albastră Stella McCartney

Marele absent, după cum a remarcat toată lumea, a fost Games of Thrones.

Au fost multe discursuri împotriva presedintelui Donald Trump, dar, cu adevărat exploziv a fost cel rostit trei veterane: Jane Fonda, Dolly Parton şi Lily Tomlin.

Emmy Awards a fost un triumf în întregime feminin.

Divele au punctat pe multicolor, ceea ce a arătat o mare întoarcere la culoare în lumea modei. Rochii cu pene, catifele, demne de un mare bal. Roşu, albastru, violet, burgund, galben, roz au fost culorile cele mai iubite, de la Sofia Vergara la Nicole Kidman, fascinantă într-o rochie roşie maxi, semnată Calvin Klein,  la Zoe Kravitz, care a purtat o rochie Dior cu fusta din pene colorate, ce a transformat-o într-o pasăre a nopţii. Jessica Biel a ales de la Ralph Lauren o rochie de culoare roz pudră cu nuanţe de argintiu. La fel, Elisabeth Moss, care a apărut tot într-o rochie roz pudră, creată de Prabal Gurung. Heidi Klum a punctat pe culoarea roşie a stagiunii, într-o creaţie Peter Dundas.

(w670) Alec Baldw

Alec Baldwin cu soţia sa, Hilaria, într-o rochie cu flori creaţă de Badgley Michka

Aplauze şi pentru doamnele spectacolului, Jane Fonda, Susan Sarandon, Jessica Lange, care au rămas fascinante, în afara timpului. Jane Fonda, splendidă la cei 79 de ani ai săi, într-o rochie roz, cu bijuterii fastuoase. Reese Witherspoon şi-a ales o ţinută prin care să-şi arate picioarele, semnată de Stella McCartney, în culoarea albastru închis. Julianne Hough a strălucit într-o rochie neagră brodată cu flori roz, purtând semnătura Marchesa.

(w670) La 68 si 7

La 68 şi 70 de ani, Jessica Lange şi Susan Sarandon continuă să încânte pe covorul roşu

În schimb, Jessica Lange şi Susan Sarandon au încântat audienţa în rochii negre rafinate, de o mare eleganţă. Gillian Anderson a îmbrăcat o rochie de catifea burgund, Shailene Woodley, devenită un adevărat star, a ales o rochie din catifea pan, verde smarald, cu un decolteu adânc de-a lungul coloanei...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel