Edi Iordănescu, demis de la CFR Cluj. Prima reacție

 fotbal
fotbal

 Antrenorul Edi Iordănescu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că ''a fost în locul potrivit la momentul nepotrivit'', la o zi după ce s-a despărţit de clubul de fotbal CFR Cluj. 

Am fost în locul potrivit (un club cu multă istorie în spate) la momentul nepotrivit. Am venit alături de nişte oameni şi am plecat împreună. Sunt cei care m-au dorit şi adus la echipă şi care până la urmă au produs performanţă pentru CFR. Un campionat şi o Supercupă reprezintă performanţă. Le mulţumesc pentru sprijinul necondiţionat, a scris Iordănescu. 

E naiv cine crede că latura sportivă a stat la baza plecării mele de la CFR. Nu poţi pleca după 3 jocuri de la o echipă, din care unul a reprezentat câştigarea unui trofeu pe terenul Craiovei, a afirmat tânărul tehnician. 

Edward Iordănescu a stat pe banca echipei campioane în doar trei meciuri oficiale, cucerind Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), remizând acasă cu FC Botoşani (1-1, în prima etapă a Ligii I) şi pierzând acasă cu Malmo FF (0-1 în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor). 

A mulțumit echipei 

Edi Iordănescu a ţinut să le mulţumească jucătorilor pentru solidaritatea arătată: M-a bucurat şi onorat gestul jucătorilor, iniţiativa lor de solidaritate. Sunt jucători valoroşi pentru care am venit până la urmă. Am crezut mereu în ei şi sunt sigur că vor performa la cel mai bun nivel. Le voi ţine pumnii mereu. Însă ei au înţeles că personalitatea mea nu m-a lăsat să mă întorc. E adevărat ca m-a sunat patronul şi mi-a spus că doreşte să rămân, că nu mai este de acord cu rezilierea, a venit şi la stadion să vorbim, însă era greu să mai continui. Am avut o discuţie finală complexă cu dânsul şi cred că ne-am despărţit în relaţii mai mult decât normale. 

Tehnicianul a dezminţit şi existenţa un conflict major între Juan Culio şi Damjan Djokovic, precizând că a fost doar un incident izolat, iar cei doi s-au împăcat. 

Iordănescu le-a mulţumit suporterilor pentru primirea făcută şi susţinerea oferită. 

Îmi pare rău că nu am putut să continui munca începută. Lucrurile în fotbal se construiesc în timp. Bafta CFR!!, a concluzionat Iordănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel