Echipa etapei a 9-a Play-off și Play-Out. Hagi, record în Liga I

Echipa etapei a 9-a Play-off și Play-Out. Hagi, record în Liga I
Echipa etapei a 9-a Play-off și Play-Out. Hagi, record în Liga I

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit echipa etapei a 9-a, penultima din Liga I.

PORTAR

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 31 de ani / 30 jocuri) - A avut trei intervenţii fantastice! A păstrat plasa porţii neatinsă pentru a șasea oară în această ediţie de play-off, fiind lider şi la acest capitol.

FUNDAŞI

Alexandru Dandea (FC Hermannstadt / 31 de ani / 28 jocuri) - Experimentatul fundaş al sibienilor a pus umărul din plin la succesul gazdelor, unul extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 34 de ani / 31 jocuri) - Poziţionat mereu ca un zid în faţa atacanţilor adverşi, brazilianul a fost din nou la înălţime. Este unul dintre cei mai buni fundaşi care au activat în ultimii ani pe prima scenă din România.
Alexandru Iacob (Viitorul / 22 de ani / 10 jocuri) - Titularizat pentru a opta oară, a făcut cuplu în apărare cu Artean şi s-a achitat excelent de sarcinile trasate de Gheorghe Hagi. A scos şi penalty-ul în urma căruia dobrogenii au deschis scorul.

MIJLOCAŞI

Cătălin Golofca (FC Botoşani / 29 de ani / 35 jocuri) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din play-out. A fost a cincea reuşită din ediţia curentă şi a 19-a în 98 de meciuri disputate în Liga 1 Betano.
Emmanuel Culio (CFR Cluj / 35 de ani / 25 jocuri FOTO-dreapta) - În ciuda vârstei, a controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe baloane şi a participat la acţiunile ofensive ale clujenilor. A ajuns la 11 goluri marcate din penalty în ultimele două sezoane.
Patrick Petre (Poli Iaşi / 22 de ani / 20 jocuri) - Introducerea sa pe teren în prima repriză a fost mutarea câştigăroare făcută de Flavius Stoican. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 34 jocuri) - Este cel mai mare câştig al roş-albaştrilor din acest sezon. A înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă. A ajuns la 11 goluri, cinci assist-uri şi patru penalty-uri obţinute în ediţia 2018-2019, cifre de-a dreptul formidabile!

ATACANŢI

Mattia Montini (Dinamo / 27 de ani / 19 jocuri) - A marcat ambele goluri ale bucureştenilor în derby-ul play-out-ului şi a ajuns la 12 reuşite în 19 jocuri pe prima scenă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
George Ganea (Viitorul / 19 ani / 7 jocuri) - A făcut un nou meci bun, acţiunile sale ofensive punând multe probleme adversarilor. A reuşit a doua pasă decisivă în șapte jocuri, interval în care a şi marcat două goluri.
Ioan Hora (FCSB / 30 de ani / 13 jocuri) - Gol şi pasă decisivă. A ajuns la 49 de goluri pe prima scenă, dintre care șase în această primăvară. Transferul său s-a dovedit a fi unul reuşit.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) - Deşi a schimbat echipa în fiecare etapă, rezultatele continuă să fie pozitive. A recuperat diferenţa faţă de locul al treilea şi a urcat pe podium.

Citește și:

Edi Iordănescu, dorit la FCSB. "A venit timpul să clarific"

Budescu, drum liber către FCSB. Ar putea reveni în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel