Drum bun, Răzvan Lucescu! Nu te regretăm!

catalin anton
catalin anton

Ceea ce intuiam la începutul lunii aprilie s-a întâmplat! Răzvan Lucescu a părăsit naţionala. Selecţionerul nu a rămas insensibil după ce preşedintele FRF Mircea Sandu a măturat cu el pe jos după o şedinţă a Comitetului Executiv.

Orgolios, Lucescu junior a demisionat, iar ieşirea şi-a făcut-o spectaculos, să recunoaştem, după o victorie clară, cea mai clară din întregul său mandat. Dar de ce nu a reuşit echipa naţională să evolueze cum a făcut-o în Giuleşti? Aceasta-i întrebarea la care ar trebui să răspundă Răzvan! Nu cred că va putea!

Succesul de vineri seara îl incriminează mai tare, nu-l absolvă de nereuşitele de până acum. Antrenorul, care hotârâse deja că demisioneze dinaintea meciului, a riscat, în fine, să joace ofensiv şi, culmea, a reuşit să câştige!

Domnule Lucescu, aşa trebuia să faci de la început şi dovedeai că ai meritat să fii numit selecţioner! Dar nu eşti făcut pentru a antrena naţionala, ăsta-i adevărul! Valoarea fotbaliştilor bosniaci era aceeaşi şi în martie, la Zenica, numai că atunci ai băgat echipa noastră cu fundul în poartă şi i-ai lăsat izolaţi în atac pe Mutu şi Marica! Cel poreclit Mister X a mers la egal şi s-a ales cu nimic, deşi România a condus cu 1-0.

Să fim serioşi, calificarea la Euro 2012 este compromisă! Să nu ne entuziasmăm de pomană. Victoria din Giuleşti nu ne face decât să regretăm şi mai mult că naţionala României nu a jucat altceva până la această partidă. Şi pentru ca tacâmul să fie complet, Lucescu jr. a dat dovadă şi de egoism. Dacă tot îşi pregătise terenul să plece la Rapid, de ce nu a lăsat locul altuia pe banca echipei naţionale înaintea meciului cu Bosnia, care să meargă şi în turneul din America de Sud? Succesorul ar fi avut prilejul să înceapă o reconstrucţie a echipei, să testeze jucătorii pe care îi dorea. Da, dar nu mai putea ieşi Răzvănel pe calul alb al victoriei! Bravo, maestre, eşti caracter! Ai făcut ceva pe echipa naţională! Sunt sigur că nu te vor regreta mulţi!

Citește și:

Mircea Sandu îl împinge pe Răzvan să demisioneze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel