Dorinel Munteanu, declaraţie controversată la finalul meciului cu Rapid despre unii fani din Giuleşti. "Au fost câţiva mai bronzaţi"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rapid Bucureşti s-a impus cu 2-1 în Liga 1 contra celor de la Oţelul Galaţi. La finalul meciului, Dorinel Munteanu a avut o reacţie nepotrivită la adresa fanilor Rapidului. 

”Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere, au fost 2-3 greșeli personale ale băieților mei și Rapid a marcat. Aceste două ocazii au făcut diferența.

Repriza a doua am arătat mai multă calitate, dar nu am reușit să fim consecvenți. Cine a spus de teamă? Înseamnă că Relu Stoian... nu cred că a fost vorba de teamă.

E cel mai frumos să joci în fața unui stadion plin. Cine știe... play-off-ul s-a depărtat tot mai mult. Ce să facă Stoian? Ce putea să facă la acel gol? Nici la primul, nici la al doilea.

Repriza a doua am avut... ne trebuia mai multă inspirație. Astăzi, unii jucători m-au dezamăgit total. E clar că rezultatul e negativ, vedem ce mai putem scoate din aceste ultime șase meciuri.

Așa joviali arbitri nu am văzut. Așa de joviali au fost cu tragerile de timp, cu cârceii. A fost foarte bun arbitrajul, extraordinar! Ce să zic, îi știu de mult pe fanii Rapidului. Sunt suporteri foarte buni", a declarat Dorinel Munteanu.

CITEŞTE DECLARAŢIA COMPLETĂ PE DC SPORT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel