Dolly Parton s-a vaccinat pe ritmurile unui hit, parodiat chiar de către ea. Ce mesaj a transmis vedeta muzicii country. VIDEO

Sursă foto: Facebook Dolly Parton
Sursă foto: Facebook Dolly Parton

Dolly Parton s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Cântăreața de muzică country s-a folosit de o versiune modificată a hitului ei, „Jolene”, pentru a-i convinge pe oameni să facă la fel.

Cântăreață și actriță americană acum în vârstă de 75 de ani, Dolly Parton s-a vaccinat împotriva COVID-19. Imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii, scrie CNN.

„Am aşteptat o vreme, sunt suficient de în vârstă pentru a-l obţine şi suficient de deşteaptă pentru a-l face. Aşadar, sunt foarte fericită că o să-mi fac (vaccinul) Moderna astăzi”, a afirmat cântăreaţa de 75 de ani într-un videoclip postat marţi pe Twitter cu mesajul “Dolly primeşte o doză din medicamentul ei”.

 

Vaccinare pe ritmuri country

Dolly Parton i-a încurajat pe oameni să se vaccineze şi a anunţat că şi-a modificat chiar una dintre piese pentru a se potrivi cu această ocazie. Parton a râs în timp ce cânta parodia, în care numele “Jolene” a fost înlocuit cu “vaccin”.

“Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin ... Te implor să nu eziţi. Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, pentru că odată ce ai murit atunci e puţin prea târziu”, a cântat ea râzând.

Dolly Parton, considerată o legendă a muzicii country, a donat anul trecut 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna împotriva COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel