Doliu în fotbalul românesc. A murit la doar 40 de ani, după o lungă suferință

Doliu în fotbal
Doliu în fotbal

Un fotbalist a murit la doar 40 de ani după o lungă și dureroasă suferință. 

Doliu în fotbalul românesc. Florin Hidișan s-a stins din viață la doar 40 de ani. Fotbalistul suferea de cancer la stomac și făcea față cu greu ședințelor de chimioterapie, notează b1.ro. 

”Fostul jucător al Universității Cluj, Florin Hidișan s-a stins astăzi din viață. Florin Hidișan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o. În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” scrie FC Universitatea Cluj, pe Facebook. 

”Mi-e greu, chimioterapia omoară tot ce e rău în corp, dar și ce e bun. Parcă nu mai pot duce încă o ședință. E foarte dificil, vă rog să mă credeți. Poate există și o altă soluție” spunea Florin Hidișan, pentru Gazeta Sporturilor. El spera la o salvare în Statele Unite: ”Sper să pot lua viza. Și să mă mai pun puțin pe picioare, pentru că acum sunt foarte slăbit și obosit. Mai am doar 43 de kilograme. Însă sper că mă voi face bine și voi avea doar amintiri neplăcute cu ceea ce trăiesc din luna mai a anului trecut. Oamenii mă iubesc, mi-au arătat-o, au și Dumnezeu, și Maica Domnului grijă de mine. Știu că așa voi reuși”. 

Cancerul de stomac: cum recunoști cele mai importante simptome

Cancerul de stomac este unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer. Simptomele cancerului de stomac trec de obicei neobservate până când boala avansează destul de mult, deoarece simptomele sunt de obicei minore la început. În medie, în Europa, 1 până la 2 din 100 de bărbați și 0,5 până la 1 din 100 de femei suferă de cancer de stomac. Riscul nu este mare, dar conștientizarea simptomelor este totuși importantă.

Cancerul de stomac trece adesea neobservat

Cancerul de stomac este o boală rară și este adesea trecut cu vederea inițial. Neplăcerile legate de stomac sunt dificil de identificat și pot fi cauzate de multe lucruri diferite. Când cineva vizitează un medic cu probleme de stomac nespecifice, cancerul de stomac nu este primul lucru care îi vine medicului în minte. Din fericire, boala este ușor de tratat, mai ales atunci când este descoperită într-un stadiu incipient.

Simptomele cancerului de stomac

Într-un stadiu incipient, această afecțiune provoacă puține neplăceri, în funcție de locul în care se află tumora în stomac. Cu toate acestea, există câteva simptome care indică cancerul de stomac.

- Amețeli și oboseală

- Anemie - datorită pierderii prelungite de sânge din stomac

- Scaune negre, închise la culoare

- Scăderea poftei de mâncare și aversiune față de anumite alimente. Mai ales alimentele cu miros puternic, precum cafeaua sau ierburile și condimentele.

- Senzația de sațietate pentru o lungă perioadă de timp după ce ați mâncat.

- Greaţă

- Vărsături, uneori cu cantități mici de sânge.

- Regurgitație și arsuri la stomac.

- Durere în abdomenul superior și/sau în apropierea sternului.

- Pierderea bruscă în greutate - fără a vă schimba dieta sau rutina de exerciții.

Citește mai mult pe DCMedical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel