Dezamăgire pentru Ianis Hagi și Niță. Rangers și Sparta Praga, învinse de Malmo și Monaco în preliminariile Champions League

Dezamăgire pentru Ianis Hagi și Niță. Rangers și Sparta Praga, învinse de Malmo și Monaco în preliminariile Champions League
Dezamăgire pentru Ianis Hagi și Niță. Rangers și Sparta Praga, învinse de Malmo și Monaco în preliminariile Champions League

Internaționalii români Ianis Hagi și Florin Niță au șanse reduse să se califice în play-off-ul Champions League, după ce Glasgow Rangers și Sparta Praga au fost învinse în prima manșă din turul 3 preliminar.

Rangers a pierdut în Suedia, scor 1-2 în fața lui Malmo. De asemenea, Sparta Praga a fost învinsă de echipa franceză, AS Monaco, pe teren propriu, scor 0-2.

Portarul Florin Niță a fost integralist la Sparta Praga, în timp ce Ianis Hagi a rămas pe banca de rezerve, fiind accidentat după partida din campionat cu Livingston.  Dacă vor fi eliminate în urma meciului retur, Rangers și Sparta Praga vor merge în playoff-ul Europa League.

Preliminarii Champions League. CFR Cluj - Young Boys, dramatism în Gruia. 

CFR Cluj a terminat la egalitate cu formaţia elveţiană Young Boys Berna, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

CFR a scăpat printre degete victoria în faţa campioanei Elveţiei, fiind egalată în min. 90+3 de Vincent Sierro, după ce Cristian Manea deschisese scorul în minutul 4, ambele goluri fiind înscrise după lovituri libere.

Campioana României a fost dominată copios de Young Boys, care a căutat egalarea după golul încasat rapid. Oaspeţii au pus presiune pe careul apărat de Arlauskis, însă nu şi-au creat prea multe ocazii în faţa unei echipe care s-a apărat grupat, supraaglomerat şi cu puţine ezitări.

Clujenii au marcat în min. 4, când Manea a reluat în plasă cu şoldul, din poziţie suspectă de ofsaid, mingea centrată de Deac din lovitură liberă. Oaspeţii au avut o primă şansă prin Siebatcheu (8), dar lovitura sa de cap de la 11 metri a fost prinsă de Arlauskis. CFR a mai avut o şansă notabilă în min. 11, când Alibec a încercat un şut de la 20 de metri, dar acesta a fost deviat şi s-a dus puţin peste poartă. (Citește continuarea știrii AICI).

Ianis Hagi, gol spectaculos pentru Rangers în prima etapă din Scoția

Amintim faptul că Ianis Hagi a marcat în prima etapă din campionatul Scoției, în meciul cu Livingston. Ianis Hagi, titular în echipa antrenată de Steven Gerrard, a înscris în minutul 8 al meciului, cu un șut puternic și plasat din interiorul careului. Portarul lui Livingston, Maksymilian Stryjek, nu a avut cum să intervină (Vezi VIDEO AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel