Delia – Bendeac, moment dramatic. Ambulanța, chemată de urgență

X Factor
X Factor

Delia s-a accidentat în culisele X Factor.

X Factor, 18 septembrie 2018. Momente neprevăzute și situații pline de emoții în culisele X Factor, în cea de-a patra ediție a show-ului, difuzată marți seară la Antena 1. Joaca dintre Delia și Mihai Bendeac a căpătat o întorsătură dramatică, după ce jurata X Factor s-a accidentat în culise.

X Factor, 18 septembrie 2018. "Am reluat joaca noastră de copii de cinci ani de la iUmor, am continuat și aici, cu judo și alte nebunii. Și nu știu ce am vrut eu să fac, am sărit în cârca lui și m-a scăpat. M-a scăpat!", a spus Delia, care a căzut cu capul de podea și a avut nevoie de asistența medicilor de pe ambulanță.

X Factor, 18 septembrie 2018. La auzul celor întâmplate, Horia Brenciu a mărturisit că astfel de jocuri a încercat și el cu Delia, la Sala Palatului. "Noi am mai încercat asta la Sala Palatului. După ce alergi și te arunci, forța ta este mai mare pentru că intervine și inerția. Ții un picior în față, unul în spate. Dar Bendeac nu știe toate astea. De-asta ar trebui să rămânem la săritura pe mine", declară Horia Brenciu care merge imediat să verifice starea Deliei.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel