Urmărește emisiunea live


DD se dă în spectacol la OTV: „L-am bătut pe Ponta cu 53,7%”

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Dan Diaconescu nu se dezminte. În ciuda tuturor exit poll-urilor publicate de institutele de sondaje, el se consideră învingător la Târgu Jiu, în dauna premierului Victor Ponta.

Chiar dacă exit poll-urile arată că USL-ul a obținut 57% dintre voturi, iar PPDD-ul 14 procente, Dan Diaconescu are propria numărătoare, conform căreia el se crede învingător la Târgu Jiu în fața premierului Victor Ponta.

Plin de optimism, Dan Diaconescu se laudă duminică seara pe OTV că ar fi obținut la Târgu Jiu 53,7% din voturi, în timp ce Victor Ponta ar fi obținut numai 39,7%.

Mai mult, telespectatorilor le este adresată și următoare întrebare: „Credeți că în urma victoriei lui DD din Tg. Jiu va mai fura USL vreun vot în România?”

Dar, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, DD tăiește într-o realitate paralelă față de a noastră.

Astfel, estimările de la ora 19.30 privind votul în colegiul unde candidează Victor Ponta şi Dan Diaconescu, rezultate în urma comparării a două exit-poll-uri citate de Institutul GEOPOL, arată următoarele procente:

- Victor Ponta 68%

- Dan Diaconescu 24%

De asemenea, se remarcă o prezenţă extrem de ridicată la urnele de vot, înregistrându-se peste 60% din totalul persoanelor aflate pe listele de vot. Luând în considerare şi persoanele plecate la muncă în străinătate, procentul real ajunge la 75%, record absolut, mai mare decât la începutul anilor 1990.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel