Dănuţ Lupu, fost internaţional, îi cere lui Edi Iordănescu să nu îl convoace pe Ianis Hagi. "Ar strica toată atmosfera"

Facebook Rangers FC
Facebook Rangers FC

Dănuţ Lupu spune că Ianis Hagi nu ar trebui convocat la echipa naţională. 

”Eu nu cred că la ora actuală putem să spunem că echipa națională stă în Ianis Hagi sau că stă în X, Y, Z. Oricum el nu a jucat în ultimul timp, e un jucător care poate să ajute echipa națională doar dacă joacă la echipa de club. Nu cred că putem să spunem că fără Ianis Hagi nu poate să joace echipa națională.

Toată stima pentru Hagi, ceea ce face pentru Ianis ca părinte, dar trebuie să înțeleagă și Hagi că nu poți să fii convocat la națională cât nu joci la echipa de club. Eu nu cred că va juca dacă nu va fi titular la Rangers.

Ianis a făcut și declarația pe care a făcut-o împotriva antrenorului, echipa națională poate să îl ajute convocându-l, dar nicidecum să joace titular. Ar strica toată atmosfera de la națională.

Eu i-aș da un sfat. Unde nu am fost dorit, am plecat. Normal ar fi să plece. Nu știu de ce își dorește să rămână, de ce stă. Iar dacă tot stă, de ce a făcut declarația pe care a făcut-o. Până să se accidenteze, era un jucător cheie, a avut neșansa să se accidenteze”, a declarat Dănuț Lupu, conform iamsport.ro.

Michael Beale spune că nu sunt probleme cu Ianis Hagi 

”Nu este nicio problemă cu Ianis. Ianis, așa cum a spus și el, este foarte fericit atunci când joacă fotbal. I-a lipsit fotbalul timp de un an.

Vrea să joace titular în fiecare săptămână. Vom vedea până la finalul perioadei de transferuri (n.red. dacă va pleca), vom analiza această variantă. Cred că a jucat bine când a intrat în meciul din weekend.

A ratat un an și l-am adus înapoi la echipă sezonul trecut, când încă se recupera. În acel moment, era limpede că nu este pregătit.

În timpul verii, a muncit foarte mult să fie pregătit. Nu pot să spun că este în cea mai bună formă. Cred că discuțiile cu noi au fost întotdeauna foarte sincere. Este un jucător cu care am o relație personală foarte bună.

Dorința lui este să fie titular la fiecare meci, dar niciun jucător nu are garantat acest lucru la Rangers. Concurează pe acel post cu Todd Cantwell și Sam Lammers, dar revine și Tom Lawrence.

Este vorba de ce are el nevoie după ce a stat deoparte un an după accidentarea suferită. Aceste discuții sunt despre opțiunile pe care Ianis Hagi și agentul său le-au căutat în ultima săptămână. S-au petrecut multe lucruri în culise”, a declarat Michael Beale, conform planetradio.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel