Daniela Simulescu, astrologul DC News, le dezvăluie fanilor petroliști ce ”scrie în stele” despre echipa lor

Daniela Simulescu, astrologul DC News, le dezvăluie fanilor petroliști ce ”scrie în stele” despre echipa lor
Daniela Simulescu, astrologul DC News, le dezvăluie fanilor petroliști ce ”scrie în stele” despre echipa lor

Daniela Simulescu, astrologul DC News, le dezvăluie fanilor petroliști ce ”scrie în stele” despre echipa Petrolul.

”Pe Daniela, unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai noului val de astrologi, am cunoscut-o – cum altfel?! – în ziua unui meci. Nu orice meci, ci ultimul de la ultimul turneu final la care a participat România. Ați ghicit, este vorba despre meciul cu Albania de la Europeanul din Franța”, scriu jurnaliștii de la Zpl.ro.

”Ei, bine, ceea ce a fost frapant a fost că Daniela Simulescu, cu stilul ei aparte, a reușit să-mi inducă – conform astrogramei și tuturor calculelor, pozițiilor planetelor în astrogramele antrenorilor, jucătorilor și așa mai departe – un mesaj care ulterior m-a făcut să reflectez destul de mult. Am înțeles încă de dinaintea fluierului final nu că vezi-Doamne, vom pierde, dar că astrele sunt potrivnice nouă în ceea ce privește… golul! Se știe istoria acelui joc, cu impotență aproape bizară, inexplicabilă în atac, și cu rușinea numită 0-1, după un gol înscris de Sadiku, ce nume predestinat…


Am rugat-o pe Daniela, astrolog acum al DC News, să-mi ”citească” ceva în stele și despre Petrolul și, surpriză, aveam să aflu că nimic nu e întâmplător pe acest Pământ. ”Sunt născută și crescută în Vălenii de Munte, Prahova. Unele dintre cele mai dragi clipe ale copilăriei mele sunt cele în care tatăl meu îmi povestea de meciurile Petrolului, la care participa ca un fan adevărat. Când am mai crescut, la începutul anilor, ajunsesem să mă uit împreună cu el la meciurile “lupilor galbeni” din divizia A. Este o mare onoare pentru mine să fac astrograma acestui club.”, au fost primele cuvinte ale tinerei astroloage”, mai notează ziariștii.

Astrograma făcută de Daniela Simulescu:

”Luna era în Taur, ceea ce înseamnă că Petrolul are mare nevoie de siguranță, pe toate planurile, stabilitate, menținerea tradiției, și că nu se grăbește nicăieri. Câteodată poate părea și că opune rezistență la tot ce este nou și diferit din cauza strategiei “pas cu pas” pe care o adoptă. Cu Mercur și Venus în Săgetător, acest club face totul într-un mod cât mai corect cu putință, arată fair-play și onestitate în orice competiție. Dar să vorbim despre Marte, planeta care arată nivelul de curaj, energia, dorința de acțiune.”, a explicat astrologul DC News, citat de sursa menționată.

”Atenție la ”moștenire”

”Ei bine, Petrolul are Marte în Berbec, poate cea mai bună poziție pentru o persoană sau o instituție cu preocupări sportive. De ce? Pentru că nativii cu Marte în Berbec vor victorie și sunt dispuși să consume multă energie în acest sens. Marte face un careu cu Soarele și Pluto. Este posibil ca unele tensiuni din cadrul echipei sau al clubului să se simtă și în jocul fotbaliștilor. De aceea, furia apărută în urma unor eșecuri ar trebui înnăbușită și nu transpusă pe teren.


Cel mai important punct dintr-o astrogramă natală este Nodul Sud, cel care arată moștenirea pe care o avem și ce avem de echilibrat în această existență. Clubul are Nodul Sud în Vărsător. Asta presupune o mare nevoie de libertate, independență, noncomformism, dar câteodată făcute într-un mod dezechilibrat.


Și dacă este să ne gândim la anul 2021, când Jupiter și Saturn vor fi în Vărsător, în conjuncție cu Nodul Sud și în careu cu Luna, clubul va putea să avanseze doar dacă va trece printr-o criză legată de propria “moștenire”.”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel