Damian Djokovic, transferat de CFR Cluj pe un milion de euro

Recent, în presa din Turcia a apărut informația conform căreia Marius Șumudică, antrenorul celor de la Gaziantep, intenționează să îl transfere pe Damjan Djokovic de la CFR. Acum, s-au aflat noi informații despre negocierile dintre cele două cluburi.

Conform surselor prosport.ro, oficialii celor de la CFR vor un milion de euro pentru a-l lăsa să plece pe Djokovic la Gaziantep. Însă, șefii formației din Turcia consideră mult prea mare suma cerută de clujeni pentru mijlocașul croat, astfel că au scindat negocierile. Damjan Djokovic mai are contract cu CFR până în 2022.

Gaziantep se află pe locul 11 din prima ligă turcă, cu 23 de puncte adunate după 16 etape. Echipa antrenată de Marius Șumudică este la o distanță de 11 puncte în spatele liderului, Sivasspor.

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a fost transferat, liber de contract, de CFR Cluj, în toamna lui 2017, de la Rijeka. În acest sezon, croatul a marcat un singur gol și a oferit trei pase decisive în 21 de partide bifate pentru CFR Cluj. Djokovic a mai evoluat pentru campioana României în sezonul 2013-2014.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel