Cum şi de ce ne face nouă Elena Udrea Metrou!

În 20 de ani nu mi-a fost dată să văd politician mai feroce decât Elena Udrea. Unii ar putea aprecia tenacitatea acestui om de tipul “îl dai afară pe uşa şi el intră pe geam” dar impresia mea e că nu e vorba de o calitate ci mai degrabă de un defect care ne poate costa cu atât mai mult cu cât funcţia în care dânsa ajunge e mai mare!

Cotidianul

Sigur, doamna ministru trage pe spuza domniei sale un proiect aprobat de curând în Consiliul General şi promis de PDL prin vocea ei, în 2009, în pline alegeri pentru Parlamentul European. Să te lauzi însă cu ceva ce nici măcar nu a început, pentru că de la aprobare şi până la licitaţie, anunţul câştigător şi apucatul de lucru în ţara asta pot trece şi 10 ani, e mai mult decât tupeu. Să pretinzi că oamenii au deja metrou deşi lucrările ar putea începe în 2011 şi sunt programate să dureze vreo 4 ani, e obrăznicie.

Prin comparaţie nu trebuie decât să vă întrebaţi cât a durat până ce Magistrala 4 (Griviţa- 1 Mai) s-a finalizat deşi escavările erau începute de pe vremea lui Ceauşescu şi nu era vorba nici de criza economică ci de 8 ani de creştere consecutivă!

Emblematic pentru acest personaj este însă felul în care se “valorifică” în fluturaşul electoral. ”E.U. apăr cauza ta!” - aşa scrie acolo, ca să fie clar cu cine avem de-a face…Ea se confundă în mod conştient cu Uniunea Europeană, e un fel de Dumnezeu, sigur, mai mic, pentru că cel mare are sediul la Cotroceni.

Sunt convins că există mulţi oameni care s-au acomodat cu această atitudine de a ne privi de sus deşi acum în aceste timpuri felul ăsta de a te comporta mai arată ceva.

În plin colaps economic când nimic nu se mai mişca în România, când şeful statului adimite în unele declaraţii că această criză s-ar putea întoarce (deşi nici nu a plecat!), unora le stă gândul doar la cariera politică şi la alegerile din 2012! Le pasă fix doar de propria persoană şi felul în care procedează ne arată că nu se vor da în lături de la nimic pentru a-şi atinge scopul.

Această specie de politician aflată acum la putere ar trebui să ne scoată pe noi din necaz! Aceşti Dumnezei, fie-mi iertată blasfemia, care se trec cu majuscule - E.U. - prin afişele cu care vă burduşesc cutiile poştale ar trebui să ia măsuri de bun simţ şi să scoată ţara din criză! După felul în care se comportă şi se afişează, chiar credeţi că le sta gândul la aşa ceva? Nici măcar nu se mai străduiesc să mimeze un dram de bun simţ.

Pe zi ce trece, declaraţia preşedintelui din 4 octombrie 2009 “nici eu nici guvernul nu ne-am propus să scoatem ţara din criză” capătă adevărata semnificaţie pentru că ne arată de fapt care sunt ţintele acestor oameni. Ei nu guvernează, nu şi-au dorit asta niciodată, ei vor să stăpâneasca şi chestia asta le iese de minune!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel