Cum este tradusă din PSD chemarea lui Dan Șova la DNA

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a fost chemat miercuri la DNA, unde a aflat că este urmărit penal pentru un contract de consultanţă pe care firma sa de avocatură l-a avut la modernizarea societăţii Turceni.

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, susține că acest demers reprezintă "o acțiune de intimidare practicată de unele instituții obediente Palatului Cotroceni". 

Ștefănescu transmite că social-democrații sunt alături de Dan Șova și opinează că "mesajul transmis astăzi este evident: cine are curajul să se atingă de numele, dar mai ales de interesele clanului Băsescu trebuie hăituit, vânat și dacă se poate pedepsit exemplar, indiferent de probele în favoarea acestuia și de lipsa de logică a cauzei".

Vezi și: Dan Șova, la DNA. Este URMĂRIT PENAL. Prima reacție

Iată comunicatul integral remis de secretarul general adjunct al PSD cu privire la situația lui Dan Șova:

"Ne-am obișnuit ca în fiecare zi să aflăm că încă unul dintre adversarii lui Traian Băsescu urmează să fie vânat și hărțuit pentru declarațiile făcute la adresa Înaltului Conducător. Astăzi, ținta atacurilor sistemului băsist este nimeni altul decât Dan Șova, purtătorul de cuvânt al campaniei electorale a PSD pentru alegerile prezidențiale, cunoscut pentru declarațiile tranșante la adresa lui Traian Băsescu și a camarilei coordonată de acesta în ultimii 10 ani.

Să deschizi o anchetă pe o temă reîncălzită și în baza unei delațiuni a „mult prea-curatului” Sorin Blejnar, un cunoscut umil servitor al regimului Băsescu, care a respectat întru totul indicațiile venite de sus, reprezintă o acțiune de intimidare practicată de unele instituții obediente Palatului Cotroceni.

De altfel, ca și în alte cazuri, mesajul transmis astăzi este evident: cine are curajul să se atingă de numele, dar mai ales de interesele clanului Băsescu trebuie hăituit, vânat și dacă se poate pedepsit exemplar, indiferent de probele în favoarea acestuia și de lipsa de logică a cauzei.

Prin urmare, vreau să subliniez cât se poate de clar că suntem alături de colegul nostru Dan Șova care, cu siguranță, ca noi toți, nu se va lăsa intimidat de aceste acțiuni cu vădit caracter opresiv, și va continua să fie la fel de vocal ca și până astăzi în dezvăluirea și dezavuarea abuzurilor lui Traian Băsescu și a sistemului aservit acestuia".

Citește și: Lucian Bolcaș despre acuzațiile aduse lui Dan Șova: "Un ABUZ de drept"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel