Lucian Bolcaș despre acuzațiile aduse lui Dan Șova: "Un ABUZ de drept"

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat, pentru DC News, acuzațiile aduse de către procurorii DNA purtătorului de cuvânt al PSD, Dan Șova. 

Procurorii DNA îl acuză pe Dan Șova de complicitate la abuz în serviciu, argumentând că în urma contractelor încheiate cu complexurile Turceni şi Rovinari, la insistențele sale, acestea ar fi fost prejudiciate cu 3,5 milioane de lei. 

"Problema este în felul următor. A considera încheierea unui contract de asistență juridică un abuz în serviciu mi se pare că este un abuz de drept. Când o parte dorește să încheie un contract încheie în condițiile în care ambele părți sunt de acord. Avocatul are dreptul să-și stabilească onorariul și cealaltă parte îl acceptă sau nu. Este o exagerare nepermisă cu dorința de a se lovi în șeful campaniei PSD", a comentat avocatul Lucian Bolcaș.  

OFICIAL DNA: De ce este urmărit PENAL Dan Șova

"Îl acuză că ar fi determinat directorul să încheie un contract de asistență juridică cu el. Păi asistența juridică nu e gratis", a precizat avocatul. 

Lucian Bolcaș a adăugat că "dacă Șova face dovadă că a lucrat efectiv, că s-au încheiat precontracte care nu au valoarea juridică a unor contracte, ci au valoarea juridică a  unor documente de studiu, nu e niciun abuz în serviciu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel