Cum ajunge un copil să fie tranzacționat ca o mașină. Afacerea mamelor surogat

mama-surogat
mama-surogat

Femei care se descriu sănătoase, cu copii născuți normal și la termen, se oferă să poarte în pântec copilul unei alte femei care nu poate să o facă, dar și-l dorește. Este o afacere, una ilegală, dar o afacere. 

Site-urile de anunțuri abundă de oferte de mame surogat. Femeile cer între 10.000 și 35.000 de euro pentru prestările acestor servicii. În plus vor să primească lunar bani pentru alimentație sănătoasă și investigații medicale. Cu titluri de genul "Eu pot fi mama puiului tău", acestea nu contenesc în a-și prezenta numeroasele calități de purtătoare de copii, potrivit b365.ro.

Ce spune legea  Poți fi mamă surogat în România, legea permite acest lucru. Însă este exclus, potrivit legii, orice fel de beneficiu material pentru mama purtătoare. Dacă mama purtătoare solicită bani sau este prinsă că a acceptat bani, ea va răspunde juridic. Reproducerea cu mamă purtătoare se va realiza în baza unui contract încheiat la notar între cuplul beneficiar şi mama surogat. Cuplul poate deconta mamei purtătoare doar costurile medicale şi asigura o compensaţie materială echivalentă cu cinci tichete de masă pe zi pentru perioada sarcinii şi lăuziei.

În plus, pot apela la mamele purtătoare numai mamele cu o anumită patologie. Legea se referă doar la situaţiile medicale, când o femeie nu poate să suporte o sarcină.

Cum arată anunțurile:
Am 24 ani, și două nașteri normale. Vreau să devin mamă surogat/purtătoare pentru o familie ce are nevoie în schimbul sumei de 25.000euro + cheltuielile aferente lunare. Dna serioasă, civilizată și îngrijită, 31 ani, mămica a unei fetițe de 3 ani jumate, perfect sănătoasă, doresc să devin mamă purtătoare pt cuplu aflat în dificultate.MAXIMĂ SERIOZITATE. Sunt din București am 22 de ani, căsătorită,50 kg, 1.64 înălțime, ochi căprui, șatenă, nefumătoare, sănătoasă fără probleme medicale în familie, mă ofer mamă surogat pentru sumă de 15.000 euro sau pot fi și mamă biologică pentru suma de 25.000 euro. Mă pot deplasa în țară sau în străinătate! Cer și ofer seriozitatate! Mă numesc Ana,am 30 de ani,un copil,sunt divorțată,nu am vicii,sunt sănătoasă cu analizele speciale pt fertilizare făcute recent (Papanicolau, HPV, antimullerian, clamydia, estradiol, progesteron, analize urină, sânge,electroforeză hepatică...,etc) doresc să fiu mamă purtătoare pt o familie serioasă Doamnă serioasă din Constanța ,doresc să fiu mamă purtătoare-surogat pentru o familie cu probleme de fertilizare .Am 31 de ani sunt castorita , am un copil perfect sănătos nu consum alcool ,nu fumez, nu am probleme de sănătate. tânără 31 de ani sănătoasă fără vicii, mă ofer mamă surogat pentru un cuplu care își doresc un copil Există și anunțuri ale familiilor care caută mamă surogat: Căutăm o mamă purtătoare contracost-20000 euro Suntem o familie serioasă. .căutăm o față la fel de serioasă care poate să ne dăruiască un copil. Necăsătorită și disponibilă să locuiască cu noi în București pe timpul sarcinii. Toate cheltuielile vor fi suportate de noi. Anunțul este valabil pentru orice oraș și pentru Republica Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel