Cu ce se ocupă Liliana Fedorca, director al Direcției de Cultură, în loc de teatru. Legătură cu ASPA și Diana Pungă

Liliana Fedorca, profesoară de matematică, directorul executiv al Direcției de Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Capitalei,  se ocupă de orice altceva în afară de... cultură. Ar fi trebui să fie preocupată de cultură, din moment ce acesta este domeniul ei de activitate, dar se ocupă de câini. 

Pe grupul de WhatsApp „Directori Teatru București”, Liliana Fedorca, profesoară de matematică, directorul executiv al Direcției de Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Capitalei, transmitea rugămințile Dianei Pungă, coordonatoarea Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA). Știți că ASPA se află acum în mijlocul unui scandal imens după moartea Anei, femeia mușcată de câini.

„Diana Pungă a realizat un spot de 1 minut pentru promovarea adopției câinilor din centrele ASPA. Ar fi posibil ca înainte de începerea spectacolelor dumneavoastră să se ruleze acest spot?”, scria Liliana Fedorca pe pe grupul de WhatsApp „Directori Teatru București”.

Ne întrebăm de ce a fost numită director la Cultură, Învățământ și Turism în cadrul Primăriei Capitalei, dacă se ocupă de zootehnie. Adică Liliana Fedorca nu are prea multe mesaje legate de cultură către directorii teatrelor, ci mesaje privind adopția câinilor și totuși astăzi se ocupă de cultură la cel mai înalt nivel. Mult spus „se ocupă”...

VEZI ȘI: Profesoara Fedorca de la Cultură, prima corigență. Marinela Țepuș: Știre trecută sub tăcere, dar dreptatea iese la iveală! Felicitări justiției! - https://www.dcnews.ro/profesoara-de-la-cultura-prima-corigenta-marinela-tepus-stire-trecuta-sub-tacere-dar-dreptatea-iese-la-iveala-felicitari-justitiei_902681.html

Mai mult decât atât... întreba directorii de teatre dacă au un microbuz pentru a-l împrumuta către ASPA:

2. -imagine fara descriere- (mesaje_84516300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (mesaje_50640500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel