Profesoara Fedorca de la Cultură, prima corigență. Marinela Țepuș: Știre trecută sub tăcere, dar dreptatea iese la iveală! Felicitări justiției!

Fedorca
Fedorca

Liliana Fedorca, profesoară de matematică, directorul executiv al Direcției de Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Capitalei, se află la prima corigență.

Marinela Țepuș, fosta directoare a Teatrului Nottara, a anunțat că, pe 10 ianuarie 2023, „unul dintre managerii bucureșteni de teatru, demiși abuziv în urma evaluărilor ilegale, care-și caută dreptatea în justiție, a câștigat, într-o primă etapă!”.

„Știre trecută sub tăcere: Pe 10 ianuarie 2023, unul dintre managerii bucureșteni de teatru, demiși abuziv în urma evaluărilor ilegale, care-și caută dreptatea în justiție, a câștigat, într-o primă etapă! Tribunalul București Secția a II-a Contencios Administrativ și Fiscal "dispune suspendarea executării actului adminstrativ reprezentat de Dispoziția nr. 856/26.04.2022" (aceea prin care managerul Teatrului Excelsior a fost demis, ca urmare a notei obținute la evaluarea de final de mandat).

PMB tace!

Dl primar general tace!

Dna Fedorca, directoarea executivă a culturii PMB-iste, tace! Normal, caută propria soluție de a NU pune în aplicare hotărârea judecătorească! Greu de presupus că vor (și) reuși, fără a încălca, din nou, legea! Dreptatea iese la iveală! Felicitări, Adrian Găzdaru! Felicitări justiției! Felicitări Casei de avocatură Winzer și Asociații!

Din păcate, nimic semnificativ nu se va întâmpla până când nu vor fi obligați să plătească daunele și cheltuielile de judecată acei membri ai comisiilor de evaluare care acceptă compromisuri odioase (în special colegii de breaslă numiți... "specialiști"), precum și organizatorul de drept al unor asemenea evaluări măsluite (în cazul de față, directoarea executivă a Direcției Cultură, Învățământ, Turism din PMB)”, a scris Marinela Țepuș pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel