Cruci ambalaje. Lidl cere scuze: NU am vrut să șocăm

"Sunt scandalizat de faptul că magazinele Lidl, pentru a-și vinde iaurturile grecești, au șters de pe fotografiile cu Grecia o parte din peisajul și cultura lor", s-a plâns Antoine, un belgian, în presă.

Mai precis, oamenii și-au dat seama că de pe ambalajele de iaurt grecesc au fost scoase, în programele de editare, crucile de pe cupolele albastre ale celebrelor biserici din insulele grecești. 

Rtl.be a cerut un punct de vedere de la purtătorul de cuvânt al Lidl. "Evităm folosirea simbolurilor religioase pentru a nu exclude nicio religie. Suntem o companie care respectă diversitatea și acest lucru explică designul ambalajului". Jurnaliștii de la respectiva publicație s-au întrebat totuși de ce Lidl nu a optat de la început pentru o ilustrație din Grecia prin care să nu fie nevoie să fie șterse crucile.

[citeste si]

În urma valului de indignare provocat de imaginea în cauză, grupul Lidl și-a cerut scuze: "Intenția noastră nu a fost niciodată să șocăm. Evităm utilizarea pe ambalaje a simbolurilor religioase pentru a menține neutralitatea în toate religiile și, dacă a fost percepută diferit, ne cerem scuze celor care ar fi fost șocați".

VEZI ȘI: CRUCI iaurt. După Kaufland, se cere BOICOTAREA Lidl. RĂZBOI total

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel