Copa America 2019 - Premii de zeci de milioane de dolari

Copa America 2019 va premia toate paricipantele la turneu sud american, care anul acesta se joacă în Brazilia, cu zeci de milioane de dolari.

Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) a stabilit un fond de premiere de 70 milioane dolari, care va fi împărţit între cele 12 participante la ediţia 2019 a turneului Copa America, din Brazilia, ce debutează vineri la Sao Paulo, relatează EFE.

Paraguayanul Alejandro Dominguez, preşedintele CONMEBOL, a anunţat că pentru ediţia 2019, fondul de premiere a ajuns la 70 milioane dolari, un record pentru Copa America.

Dominguez s-a declarat convins că ediţia 2019 din Brazilia va fi cea mai bună Copa America din istorie, amintind că turneul va fi transmis în 178 de ţări din toată lumea.

Şeful CONMEBOL a făcut şi un scurt bilanţ personal de la preluarea funcţiei în urmă cu patru ani: Din 2015, veniturile s-au schimbat substanţial de la 70 milioane dolari la 500 milioane dolari pe care contăm acum. Un procent de 94% din aceste venituri se vor întoarce în fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel