Cine sunt liderii PNL care se reunesc astăzi la celebra vilă Florica

Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Zi de sărbătoare în PNL. 

Liberalii sărbătoresc în Argeș 149 de ani de la înființarea PNL. 

Liderii PNL își dau întâlnire astăzi la Argeș, la vila Florica, acolo unde sunt programate mai multe momente publice, printre care depunerea de coroane de flori la Cripta Brătianilor. 

La evenimente participă președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general PNL, Lucian Bode, împreună cu prim-vicepreședinții PNL, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, ministra Culturii, Raluca Turcan, ministra Educației, Ligia Deca, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu. 

Vila Florica este conacul în care s-a născut şi a trăit cea mai importantă familie de oameni politici români, cea care a dat ţării nu mai puţin de trei prim-miniştri. Primii doi – Ion şi Ionel Brătianu – au avut un rol covârşitor în realizarea României moderne. 

De asemenea, reprezentanții PNL vor participa începând cu ora 16 la evenimentul de lansare a candidaților PNL Argeș.

”Partidul Național Liberal împlinește astăzi 149 de ani. În aproape un veac și jumătate, PNL a fost prezent și activ la toate evenimentele importante în care s-a construit România pe care o știm astăzi. Liberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitură pentru istoria noastră: independența, Marea Unire, reformele agricole, economice sau educaționale.Istoria României din acești ultimi 149 de ani s-a scris simultan cu cea a partidului nostru. Încă din perioada cluburilor politice care au precedat fondarea PNL, de câte ori țara a avut un premier liberal, au fost înregistrate evoluții economice sau reforme structurale. În perioada ilegalității impuse de regimul comunist, fruntașii liberali au suferit și au murit alături de românii aruncați în închisori. Renașterea țării după Revoluția din decembrie 1989 a marcat și revenirea în viața politică a Partidului Național Liberal. Suntem și astăzi la fel de aproape de români și la fel de fermi în a apăra interesele României. La mulți ani, liberali! La mulți ani, PNL!” scrie Nicolae Ciucă, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel