Cine are INTERZIS la spectacolul Liei Bugnar: Să nu veniți! Nu-mi doresc nici măcar să fiu contemporană cu voi

Lia Bugnar, regizoare și actriță, a zis pe cine nu vrea să vadă în sală la spectacolele sale.

”Avem spectacol vineri (24 iulie) la gradina de vara "Mihai Eminescu" din Parcul National, de la ora 20,30. In conditii destul de sigure, e ditamai amfiteatrul ala, cred ca sunt o mie si ceva de locuri, deci se sta cu randuri libere intre spectatori, cu locuri goale intre ei, practic, nu stai nas in nas cu nimeni. Vad ca s-au vandut deja ceva bilete, nu-mi dau seama exact cate, ca pe desenul ala al salii apar si randurile goale, deci e cam greu sa te prinzi.

Stiu ca nu sunt vremuri in care sa triezi spectatori, trebuie sa zici bogdaproste pentru orice bilet vandut. Si TOTUSI, va rog din suflet pe aia care credeti ca Andreea Esca a luat bani ca sa sustina ca a fost bolnava si ca sotul ei a fost la un pas de moarte (si inca nu e bine omul), va rog din toata inima sa NU veniti la spectacolul nostru.

Nu ca nu va vreau de spectatori, nu ca nu-mi trebuie banii vostri, nu-mi doresc nici macar sa fiu contemporana cu voi. In principiu prostia nu ar trebui sa fie vina cuiva, asa cum ne nastem blonzi sau bruneti, ne nastem si mai isteti sau mai natangi. Dar prostia agresiva e condamnabila, ca si lipsa de compasiune si bun simt. Deci, ii rog pe acesti umanoizi, nu ca i-as banui disperati sa vina la teatru, dar, in caz ca le-ar da prin cap ideea, iata, tocmai le-am dat un motiv sa n-o faca. Nu e cazul, va rog, vedeti-va in continuare de aruncat voma pe internet si insistati in a nu intelege nimic din ce se intampla in jur!

Cu Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor si Lia Bugnar”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel