Chivorchian, condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Timiș a dat verdictele definitive în cazul lui Gheorghe Chivorchian. Fostul conducător al echipei Poli Timișoara, de pe vremea când era patronată de Marian Iancu și fost secretar general al FRF, Chivorchian a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Pedeapsa de închisoare cu suspendare vine în dosarul finanțării echipei Poli Timișoara în perioada 2008-2010, din banii Consiliului Județean Timiș.

Deși DNA a solicitat pedepse cu executare pentru numele din dosar, toți cei implicați au primit pedepse cu suspendare.  Şapte funcţionari din Consiliul Judeţean au fost trimişi în judecată pentru pentru abuz în serviciu, în frunte cu fostul preşedinte al CJ, Constantin Ostaficiuc. Alte trei persoane au fost trimise în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

După această decizie, Gheorghe Chivorchian, Constantin Ostaficiuc şi ceilalţi nu vor mai avea voie să lucreze vreodată în instituţii publice. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel