Cele mai mari 3 minciuni ale lui Răzvan Burleanu

Alegerile din aprilie, pentru șefia FRF se apropie și totodată, tragem linie după mandatul lui Răzvan Burleanu.

La numai 29 de ani, Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru șefia FRF în data de 5 martie 2014. Acesta l-a succedat la Federație pe Mircea Sandu, care a „domnit" timp de 24 de ani, învingându-l în turul al doilea pe Vasile Avram, cu scorul de 113 la 58.

Gazeta Sporturilor a realizat o analiză detaliată a rezultatelor lui Răzvan Burleanu, în urma promisiunilor și obiectivelor setate în campania din 2014. Obiectivele au fost stabilite vag, nefolosind niște cifre sau procentaje concrete.

„Mai puține prime și mandate"

Oricum, chiar și obiectivele vag setate nu au fost atinse, iar GSP a amintit cele mai mari 3 minciuni ale lui Burleanu, care au ieșit la iveală la scurt timp după ce a fost ales.

1. A anunţat că "vremurile în care Mircea Sandu îşi dădea prime pentru calificări au trecut. Niciodată nu voi lua prime". Ce a urmat? După calificarea României la Euro 2016 s-a autopremiat cu 90.000 de euro!
2. A susţinut că "nu va mai exista un alt Mircea Sandu, totul va fi democratic, voi impune regula cu maximum două mandate ca preşedinte". La foarte scurt timp, Burleanu s-a răzgândit şi a anunţat: "Vor fi maximum 3 mandate, nu două!".
3. A promis că va face 7 centre regionale de excelenţă. Modalitatea lipsită de susţinere juridică prin care FRF a căutat să realizeze acest proiect a făcut ca două dintre cele 4 centre care existau să fie închise: Buzău şi Deva! Există în continuare cele de la Târgu Mureş şi Timişoara!

Analiza completă a mandatului lui Răzvan Burleanu poate fi citită aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel