Caz de Covid-19 la CFR CLUJ. Meciul cu FCSB, amânat

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj, programat în această seară pe Arena Națională, a fost amânat. Decizia vine după ce a fost depistat un caz de infecție cu Covid-19 la CFR Cluj.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1, a fost amânat, în urma unui rezultat pozitiv pentru Covid-19 la CFR Cluj.

“În perspectiva numelui, avem obligația de confidențialitate, deci nu putem spune despre cine este vorba. Dar este un jucător de la CFR Cluj. În această dimineață, a prezentat simptome, temperatură mare, și a fost testat de urgență. A fost depistat pozitiv. În acest moment, redactăm decizia de amânare a meciului. Ca variantă de reprogramare avem doar perioada 28-29 iulie, deocamdată.

CFR s-a testat la termenul regulamentar. Astăzi l-au testat doar pe cel cu simptome. Se declanșează o anchetă epidemiologică. Peste cinci zile se va relua testarea, vom vedea care e situația. E clar că vorbim despre o răspândire comunitară a virusului. Am recomandat CFR-ului să nu se deplaseze cu autocarul înapoi la Cluj. I-am rugat să găsească soluții acolo (n.a. – la București), eventual câte unul în cameră.

Avem toate scenariile, inclusiv de întrerupere a competiției. Am spus că va fi un sezon de compromis. Deocamdată, avem date pentru reprogramarea meciurilor amânate. Sub nicio formă, nu vrem să existe vreo echipă din Liga 1 care să piardă meciurile cu 3-0. Luăm în calcul inclusiv posibilitatea să obținem o derogare de la UEFA pentru a prelungi campionatul după 3 august“, a spus secretarul general al LPF, Justin Ștefan, la DigiSport.

Fotbalul românesc, lovit de noul coronavirus

Tot astăzi, Dinamo a anunțat printr-un comunicat că alți trei jucători au fost depistați cu noul coronavirus. Numărul jucătorilor de la clubul din Ștefan cel Mare a ajuns astfel la 10. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel