Bruce Forsyth, legendă a televiziunii britanice, a murit

Bruce Forsyth, prezentator al multor emisiuni TV de succes, considerat o legendă a televiziunii britanice, a murit vineri la vârsta de 89 de ani, informează BBC.

Renumitul prezentator de televiziune a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani și a fost spitalizat la începutul anului 2017 din cauza unei infecții pulmonare severe.

A debutat în showbiz la vârsta de 14 ani și a reușit să își construiască o carieră prestigioasă în industria de divertisment.

A devenit cel mai bine plătit star de televiziune din Marea Britanie, după ce a prezentat o serie de emisiuni de mare succes, precum "The Generation Game", "Play Your Cards Right" și "The Price is Right".

De asemenea, Bruce Forsyth a prezentat și emisiunea de divertisment "Strictly Come Dancing", alături de Tess Daly, difuzată de BBC One din 2004 până în 2014.

"Cu mare tristețe, familia Forsyth anunță că Sir Bruce a murit în această după-amiază, împăcat, în reședința lui, alături de soția sa Wilnelia și de toți copiii lui", a anunțat într-o declarație de presă managerul artistului, Ian Wilson.

Tony Hall, directorul general al BBC, a spus că Bruce Forsyth a fost "unul dintre cei mai mari prezentatori de divertisment pe care i-a cunoscut vreodată țara noastră".

"A încântat milioane de oameni și a definit pentru decenii întregi standardele de televiziune pentru emisiunile difuzate în serile de sâmbătă, grație unor show-uri TV precum 'Generation Game' și, mai recent, 'Strictly Come Dancing'", a adăugat Tony Hall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel