Bruce Forsyth, legendă a televiziunii britanice, a murit

Bruce Forsyth, prezentator al multor emisiuni TV de succes, considerat o legendă a televiziunii britanice, a murit vineri la vârsta de 89 de ani, informează BBC.

Renumitul prezentator de televiziune a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani și a fost spitalizat la începutul anului 2017 din cauza unei infecții pulmonare severe.

A debutat în showbiz la vârsta de 14 ani și a reușit să își construiască o carieră prestigioasă în industria de divertisment.

A devenit cel mai bine plătit star de televiziune din Marea Britanie, după ce a prezentat o serie de emisiuni de mare succes, precum "The Generation Game", "Play Your Cards Right" și "The Price is Right".

De asemenea, Bruce Forsyth a prezentat și emisiunea de divertisment "Strictly Come Dancing", alături de Tess Daly, difuzată de BBC One din 2004 până în 2014.

"Cu mare tristețe, familia Forsyth anunță că Sir Bruce a murit în această după-amiază, împăcat, în reședința lui, alături de soția sa Wilnelia și de toți copiii lui", a anunțat într-o declarație de presă managerul artistului, Ian Wilson.

Tony Hall, directorul general al BBC, a spus că Bruce Forsyth a fost "unul dintre cei mai mari prezentatori de divertisment pe care i-a cunoscut vreodată țara noastră".

"A încântat milioane de oameni și a definit pentru decenii întregi standardele de televiziune pentru emisiunile difuzate în serile de sâmbătă, grație unor show-uri TV precum 'Generation Game' și, mai recent, 'Strictly Come Dancing'", a adăugat Tony Hall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel